Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Předesílám: Rath je vinen a bude po právu odsouzen. První otázka už tak jasná není: kolik dostane? A co výši trestu může ovlivnit?

Jedno ovlivnění je jasné: načasování (předvolební) a způsob zatčení. Takovou šaškárnu, takové divadlo se hned tak nevidí. Kukláků tam bylo, jako kdyby zasedal sněm mafie. Důvody takového tyjátru jsou také jasné: kdo to řídil?!

Takže z tohoto pohledu, kdo si začal s pompézností? Jsou daleko větší zločinci a vedou ho dva policajti. A proto, byť je vinen, není tak daleko od pravdy, když říká: je to (dle mého alespoň částečně) politický proces; samozřejmě ne ve smyslu 50. let, aby mne nikdo nechytal za slovo.

Jestli je nevole Fischerová - Kačer dle výše uvedeného, nedivím se jim.

0 1
možnosti
Foto

bacha, dorazil žlučovitej, minusovací dědek

1 2
možnosti
JK

pane Havránek, pominu-li zda má soud pravdu a ve vidině, že soud  Ráthovi sebere téměř vše a udělá z něj bezdomovce, jak se pokusil u Kotta a Pancové, se Ráthovi nedivím.  Jedině hloupá ovce se nechá podříznout. Přepokládám, že se k té ovci nechcete rovnat, jak nám v blogu nabízíte.

4 6
možnosti
Foto

Pane Komosný, jak může mít soud pravdu, když ještě nevyřkl rozsudek?

Ale státní zástupce pravdu asi má.

4 0
možnosti

A já pořád tvrdím, že jediný vztah ke slušnosti, morálce, etice, lidskosti apod., kterého jsou pravdoláskaři (mezi něž tyhle dvě figurky z adventních koncertů patří) schopni, je mít ho jen plnou tlamu...

3 4
možnosti
OK

Konečně jsme pochopil, že nejsem pravdoláskař, jak mne občas jiní nazývají, protože s těmi dvěma opravdu nesouhlasím, přičemž paní Fischerovou považuji za osobnost nacházející se opravdu dosti mimo ;-D

4 0
možnosti
OK

Až se každý normální člověk v této zemi bude chovat jako MUDr. Rath, pak by měl každý nenormální rychle tuto zemi opustit.

5 3
možnosti
MJ

Ač při nepříliš velké znalosti Českých politických elit si nejsem vůbec jistý, jestli vlastně herec Kačer nemá pravdu.

1 2
možnosti
Foto

No, nevím. Zdá se, že se to tu zaplní samými spravedlivými a čistými. Po 25 leté zkušenosti v obchodován v tomto prostoru, bych si tou čistotou vůbec jistý nebyl. V souvislosti s dotacemi už vůbec ne.

2 0
možnosti

No, nevím. Zkuste si přečíst třeba názor pana Mitrofanova, který se s panem doktorem Rathem potkal:

http://www.novinky.cz/komentare/369961-ocima-sasi-mitrofanova-rathova-psenka-polehla.html

1 1
možnosti
ON

O74n94d28ř53e23j 36N22ý13č

20. 5. 2015 11:56

Slušný člověk by hlavně něco takového neudělal takže by nebyl ani souzený.

2 0
možnosti
ZM

pane Havranku.... netroufam si rict, ze "tak" by se choval kazdy... ale troufnu si rict, ze do takovych problemu jako Rath se dostane jen hodne malo lidi, kterym se neekluje snad nic... tak at nam ta pravda a laska vitezi i nadale....

3 0
možnosti
Foto

pane Havránku, dnes ode mne karma a R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články