"Europoslanec by si nafackoval, hluboce se stydí..".

Tedy nic zase objevného, to jen  ten věčně  upovídaný  europoslanec Zdechovský, znovu  nevynechal  příležitost  objevit se v hlavních  titulcích.  Když to pomůže, ochotně si  sype i popel na hlavu....

Nikdo   není dokonalý -  zřejmě to lidstvo nemá  v genech. Žádný div, že  okázale aktivní, žvanivý  europoslanec   občas šlápne do hovna, to tak už nějak patří k věci,  k životu. 

Ale, kdybych si   měl  vsadit  z čeho se Zdechovský  opravdu upřímně kaje,co  ho opravdu mrzí,   tak by to bylo na tu postarší kauzu  rozmáznutou v  televizních Černých ovcí, kdy se profláklo, že  tenhle okázalý lidumil, neochvějný zastánce ponížených a uražených:

„ Pan Zdechovský byl před svým nástupem do europarlamentu mediálním zástupcem společnosti CPE Credits of Private Equity, a. s. Tato společnost působila predátorsky vůči slabším občanům a údajně je připravovala bezdůvodně o peníze. Při poskytování nebankovních úvěrů vybírali poplatek za vyřízení půjčky, a když k uzavření smlouvy nedošlo, poplatek nevraceli, ačkoliv jim to nařizoval zákon…“

Zase jsem se netrefil. Ten mediálně věčně hladový europoslanec, jen obligátně využil  situaci  a ve skutečnosti se veřejně neomlouval za sebe, ale  fakticky směřoval exkrementy na  maďarského, prý bývalého „kamaráda“  - Orbána. : - )

Jenže, čemu se vlastně divím, když europoslanec Zdechovský je přece  z rodu těch "upřímných, rovných"  lidovců: - )

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | neděle 3.4.2022 10:31 | karma článku: 20,01 | přečteno: 199x