Dosť bolo Bangy!

Taky  jsem si v duchu   říkal , že  toho  bylo už  dost, že   mě už  nebaví dále se  zúčastňovat   toho rozšlapávání exkrementů  kolem  pseudoaféry  spojené s letošním Zlatým slavíkem …

Nicméně, včera  jsem ale  na Eurozprávy cz. narazil na tenhle citát  nešťastníka R. Bangy:

„Vzhledem k tomu, že je (Lucie Bílá) napůl Romka, a všichni to tu ví, a že něco znamená, asi se měla společensky vyjádřit jinak…,"
Nerad zase dělám Bangům  reklamu, ale zcela bez ohledu na souvislosti, tohle je asi největší blábol, který z toho Radka kdy vypadl, i když pravda – všechny ty jeho povedené  písňové texty neznám.

Doposud  jsem netušil, že je  naše současná nejpopulárnější zpěvačka napůl Romka. Ale, pokud tomu  tak je, stejně  mi to je šumafuk  -  na lidech mě zajímají úplně jiné věci,nežli jejich původ, rasa!

Co mě však opravdu štve je fakt, že kdosi tady, zcela vážně   tvrdí,  očekává(Banga není, bohužel jediný), že lidé  mají   uvažovat, mít názory, jednat především    podle své rasy -  barvy pleti, jakoby snad existovala nějaká   cikánská, černošská, bělošská,atd. pravda.

Není to vůbec  radostné téma, nehodlám  se už v tom dál raději konkrétněji  šťourat. Jen dodávám, že takové  uvažování  k ničemu dobrému nevede, že  mi  přijde otevřeně rasistické!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | pátek 2.12.2016 8:00 | karma článku: 24,12 | přečteno: 196x