Dokud Václava Klause nespoutají, nedají mu okovy – očkovat se nedá!

Kéž bych si vymýšlel!, ale opravdu jde o autentický výrok exprezidenta. Nikdy by mě nenapadlo, že zrovna mně a zrovna Václav Klaus, jednou  bude  připadat  jako obyčejná hysterka...

Kéž by  to byl  jen  jediný  z jeho  výroků  na téma koronavir!

Přestože  není vůbec vyloučeno, že za nějaký čas se možná přijde na to, že se mělo s koronavirem válčit úplně, ale úplně jiným způsobem..

Stejně se ale nedokážu zbavit přesvědčení, že za stávajícího stavu poznání, to zjevně nejde jinak, nežli to praktikuje drtivá většina zemí světa, navzdory  pokřiku  všelijakých   chaotů.

A když už jsem u těch nikdy  - tak nikdy by mě také nenapadlo, že se jednou budu radovat z toho, že  můj  kdysi tolik  respektovaný politik  se nachází  v důchodu, že krom těch občasných hysterických výstupů, už teď nemá jinou možnost, jak ovlivňovat dění v České republice.

P.S.

Z rozhovoru  s  místopředsedou  Lékařského odborového  klubu Dr.  M.Volemanem:

V rámci nespokojenosti se konaly a budou konat demonstrace. Je tu tábor lidí, hlavně mezi vámi zdravotníky, kteří nabádají k zodpovědnosti, a pak je tábor druhý. Ten burcuje k porušování vládních opatření. Co byste druhému táboru vzkázal?

Ať jdou do prdele!

Autor: Josef Havránek | středa 6.1.2021 10:31 | karma článku: 16,07 | přečteno: 179x