Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestlipak také budete nabádat další naše milionáře a miliardáře, aby přispěli na nějaký projekt ve prospěch občanstva? A co takhle ty, co vyhrají ve Sportce a pod.?

Mecenášové vymřeli. Jó, za prohnilého Rakouska, to bylo jiné, můžeme si je najít na netu.

Ale když dnes někdo vlastní pílí a umem (a vlastním nákladem)  proslaví republiku, tak má podle Vás ještě klopit?

0 0
možnosti
MN

Věřím, že většina bohatých Čechů by platila daně a odvody u nás, kdyby tato suma byla celkově nižší, řízená spíš degresí než progresí, ale hlavně kdyby si byli jistí, že s jejich penězi stát naloží zodpovědně jako dobrý hospodář.

Možná by také pomohlo, kdyby stát nabídl od určité částky daní daňovou asignaci, tj. kdyby si poplatník mohl sám určit, na jaký státní projekt daně zaplatí.

0 0
možnosti
VH

Ne, pane Havránku. Jejich prestiž by žádném případě nezvýšilo, pokud by se v klidu nechali státe obírat o vydřené peníze.

  Toho by si totiž nikdo ani nevšiml.

3 0
možnosti
MJ

Hezký den.

Opět Vaše generace soudruhujete, bolševikujete, komunistukujete ;-D, a používáte další názvosloví vašeho mládí. Jistě na mládí se vzpomíná, ale dnes? A od Vás? Vždyť jste ty "bolševiky", "komunisty", bývalé policajty, "soudruhy", volili po převratu zpátky k moci. Opravdu jsem zvědavý, kdy započne čas, aby jste něco napsali bez těch podstatných jmen jako: bolševik, soudruh, komouš a pod. a přestanete se jimi titulovat;-D.

0 0
možnosti
VH

Myslím, že až vymřou lidi s bolševickým (nebo totalitním, chcete-li) myšlením. Je zlé, že mnozí hrozbu, vyzařující z tohoto myšlení nechápou. Takovéto myšlení stálo už stamilióny mrtvých.

2 0
možnosti
MS

Vás tedy inspiroval hodně. Moralizováním nad snahou  l e g á l n ě  si snížit daňovou zátěž jste se soudruhu Humlovi dost přiblížil. Až bude změna trvalého bydliště za účelem snížení daní zařazena mezi trestné činy, pak si moralizujte. :-P

2 0
možnosti

Máte pravdu pane Havránku, jenom dodám, že Petra Kvitová při rozhovoru po každém úspěšně zakončeném turnaji neopomene poděkovat svému týmu, který jí svou dobrou prací umožňuje podávat vynikající výkony. Nevím kolik lidí má PK ve svém týmu, ale pro mne to znamená, že vytvořila pracovní příležitosti pro lidi, kterým také vyplácí ze svých výher mzdu. Co se týká rádoby poslance Humla - tak podle vyjádření některých jeho spolupracovníků to vypadá, že brzy ukončí svoji "Tour napříč politickým spektrem" v náručí strany, kde začínal a která ho s otevřenou náručí a s láskou přijme opět za vlastního. Jinak to nemůže dopadnout. Tento tvor má nakonec štěstí a velké, že nežije v Chorvatsku. Kdyby se tam podobným způsobem  pustil do Djokoviče, který také bydlí v Monaku tak si myslím, že by se těžko dožil ve zdracví druhého dne.

6 0
možnosti
FS

Jen pro pořádek - Djokovič je Srb! Ale jinak souhlas. :-)

1 0
možnosti
KC

Pan Huml jen zastydl v 80. letech.

5 0
možnosti

Jde tu pouze o to, zda jedinec, kterého netíží české daňové břemeno, má mít právo nějakým způsobem zasahovat do volebního procesu v Česku. A tedy nějakým způsobem rozhodovat a ovlivňovat hospodaření s našimi výnosy daní.

Tím narážím na kauzu Jagr, který svými sponzorskými dary přispíval pravidelně, ale neodpovědně na volební vítězství korupčníků v ODS.

0 8
možnosti
LN

...vidíte jakjste mimo.....nejdřív Jágrovi vyčtete že pracuje (je to práce) venku...tedy tady neplatí daně....a nemel by tedy mít volební právo...ale současně v jedné větě přiznáte že sem dává sponzorské dary (ty dává zcela dobrovolně, navíc, nad rámec daní(...to vám ten rozpor skutečně nedochází...???

..navíc zrovna Jágr....8-o..kterj tady provozuje hokejový klub...a dává tady tak práci možná stovkám lidí.....8-o

..přemýšlejte trochu než něco napíšete a uděláte ze sebe kastrované tažné zvíře.....

8 0
možnosti
LN

...jenže on v tom žádnej fígl není...tu možnost máte i vy...

0 0
možnosti
BM

Pan (soudruh, přítel, bratr) Huml je skutečně svérazná figurka a plně dokazuje onu pravdivost vtipů o policajtech.....;-D

5 0
možnosti

Až se k vaším výrokům, které navíc byly učiněny pouze v soukromí mezi přáteli a jako reakce na výroky jeho přátel, bude vyjadřovat i prezident Zeman a ministr Babiš, také se budete považovat toliko za skutečně svéráznou figurku?

Fakt se musím pozastavit na nerespektování práva na soukromí. Co se doma uvaří, to se doma sní. Nečiň jiným to, co nechceš, aby jiní činili tobě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články