Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

Národnost: Moravská

30. 7. 2010 3:38
Eště ty antimoravská papriko zmiň,

že prezident taky nechce epopej v Praze Rv

0 0
možnosti
VV

witeek

29. 7. 2010 19:40
Umění diskuse

Mě ještě nebylo 30. Nicméně o politiku a diskuse se zajímám velice dlouho. To co nyní opakují si pamatuji i v premiéře. Nicméně - Naostro s V.K. a M.Z. jasně ukázalo, že diskutovat se dá s naprosto odlišným pohledem na věc slušně, s arguenty, bez divokého skákání do řeči a osobních invektiv. Je to skoro lahoda. Klaus udělal dobré i špatné věci, nicméně vždy je dokázal vysvětlit. A to se cení.

0 0
možnosti
K

Kinski2

29. 7. 2010 19:10
vynikající text

přesné. R^

0 0
možnosti
KX

kion xy

28. 7. 2010 17:43
Karma

Samozřejmě, že Vás teď napadnou různí levicoví kašpárkové, pseudointeligenti, rádobyfilozofové, rádobyhumanisté, kteří neprodukují  nic, než prázdné kecyR^!!;-):-)

0 0
možnosti
V

viet

28. 7. 2010 16:48
Je to ten?

Václav Klaus - je to ten, který nechal rozkrást něco bilionů korun z toho, co tu zbylo po komunistech? Jakou úroveň má ten, kdo mu dodatečně tleská?;-(

0 0
možnosti
M

mmaaxxoo

28. 7. 2010 17:10
Re: Je to ten?

napište co tom víte, jakým způsobem se podílel na krádeži bilonů korun. Fakta, ne jedna paní povídala.

0 0
možnosti
BD

Boulder Dash

28. 7. 2010 16:21
http://www.hradniparticka.cz/search/label/kvizy

R^

0 0
možnosti

lubossula

28. 7. 2010 16:17
viděl jsem titulek,

 tak jsem si řekl - ach, pan Matejka zase pri sve povestne zamestnanosti ma trosku casu nam neco napsat. A on ne pan Matejka, ale vy;-D. Videl jsem to a bavil jsem se, je fakt fajn to videt s odstupem. Ale mozna jste take mel napsat o tom, co tam bylo pred cca peti dny, kdyz se VK ptali, co bude delat s temi prasulemi, co prisly tenkrat ODS buhvi od koho, jestli je treba ODS daji na nejakou charitu. A Vaclav zahloubal a prohlasil, ze by to povazoval za falesne reseni.... Tak mi probehla hlavou asociace o tom, jak sveho casu Tomas Jezek zminoval Klausuv postoj k povestne Maradonove brance rukou. Proste rozhodci rozhodl, branka plati. Podobne udajne se tez choval VK i pri jeho basketbalove anabazi. Jeste krasnejsi ovsem bylo, kdyz v poradu o kterem pisete se VK pousti do tehdejsich profesoru a docentu politilogie s tim, ze ti stejni drive prednaseli marxismus leninismus. 

0 0
možnosti

lubossula

28. 7. 2010 16:19
Re: viděl jsem titulek,

V tom mozna i mel pravdu. Ovsem z ust cloveka, ktery ziskal profesuru jako premier a ve skutecnosti nikdy pedagogicky nepusobil a ve skutecnosti nikdy skutecne vedecky nepublikoval, aby vubec se mohlo uvazovat, ze by mel byt majitelem tohoto titulu, to mi prislo skutecne smesne a falesne. Asi tak, jako VK sam;-D

0 0
možnosti
SS

sovjetskij sjekundomjer

28. 7. 2010 15:44
Václavu Klausovi nelze upřít jedno

je to muž s jasnými, dogmatickými a docela čitelnými postoji. Proto působí tak přesvědčivě. V podstatě neustále opakuje totéž a jeho světonázor je zcela zřejmý. Proto imponuje značné části veřejnosti tím, jak obratně smazává argumenty protistran.

Bohužel, pokud se nad některými diskusemi zamyslíme hlouběji, ne pouze jako zábavychtiví, "konzumní" fanoušci politiky, musíme si všimnout, že politické oponenty v podstatě nevnímá. Udělá pomlku, nechá protistranu promluvit a točí si tu svou.

Přiznám se, že i mě moderátor Šíma občas zaskočil, například svým nepříliš vhodným výrokem o "bobovizi". Také Škromach působil v porovnání s Klausem spíše jako upocený maňásek. Nic to ale nemění na tom, že Klaus se pouze obratně vymlouval a manipulovat.  Zkrátka dělal, že nechápe o čem je řeč a znovu a znovu opakoval svá ideologická dogmata. Ano takhle na veřejnost zapůsobí jako schopný politik, otázkou je, jestli je to tak správné.

0 0
možnosti
L

lukkkyyy

28. 7. 2010 15:20
Klaus byl skvělej

Opravdu to bylo "proti všem" a Václav Klaus mě tehdy moc překvapil. Měl jasné argumenty a jeho protivníci ve studiu i mimo se nechytali....

Nicméně, další den v debatě s Milošem Zemanem už zdaleka tak nestačil. Zeman Klause doslova rozcupoval...a to měl Klaus v ruce největší trumfy jako opoziční politik

0 0
možnosti
D

dar.p

28. 7. 2010 15:15
Také jsem sledoval

tuto diskuzi  ze záznamu a  mohu říci, že na mě udělala úplně opačný dojem. V podstatě ukázala jak velký a obratný demagog je V.K.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články