Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

tomtop

19. 2. 2010 7:06
co je demokracie ?

Kdyby se zazložila strana pedofilů, taky bychom jí v rámci demokracie měli nechat ? Taky jde víceméně jen o myšlenky a projevy jedinců, jakožto kamarádství s některými již trestanými jedinci .... kdyby taková strana začala hlásat cosi ve smyslu, že je třeba "to" ty děti naučit "včas" , nebylo by protiprávní dle vašich úvah jim to zatrhnout ? Vždyť tu máme svobodu slova ! A kdo by se postavil proti, ten není demokrat !!

Že to není totéž ? Je - v principech ano.

Pedofil, rasista či neonacista jsou na jedné lodi .... a nezkoušejte argumentovat ve smyslu tom, že děti nevinné nejsou totéž co romové a podobně ... témata DS jsou populistická, kdyby nebyli romové či přistěhovalci, vždy by si našli něco jiného ...

0 0
možnosti
K

kaktusak

17. 2. 2010 18:55
Je to nedemokratické rozhodnutí

Dá se ještě mluvit o nezávislosti soudů, o svobodě slova?

0 0
možnosti
JB

marx

17. 2. 2010 18:20
Souhlas

 

 a karma. Dělnická strana mi sice nic neříká , ale takéto zákazy již hraničí s diktatůrou. Tato diktatůra moci je vidět již i na některých přijatých zákonech a myslím si , že tato akce byla čistě  politická se strachem vladnoucích stran o výsledek voleb. Vládnouci strany nejsou´ schopny udělát pořádek s nepříspusobovými občany , proto strana , která na to upozorňuje musí zmizet.  Demokracie  v česku dostala dalši ránu.!!!!!!

0 0
možnosti
FP

ferdapytlik

17. 2. 2010 17:37
Když se zamyslíme nad tím, zda tady chceme

politickou stranu, která svou filosofii čerpá z nacizmu, tak na základě historické zkušenosti musíme říci rezolutní NE. .... Na druhou stranu jsme jí trošku fandili v tom, že se hodně nahlas navážela do problému, který vládnoucí politické strany neřeší a zadělávají nám tím na velký prů*er.

0 0
možnosti
FP

ferdapytlik

17. 2. 2010 17:28
Dva soudci ze sedmičlenného senátu zachovávali

při předčítání zdůvodnění rozsudku zamračenou, kamennou tvář ... a při tiskovce se ani jednou nezapojili do odpovědí na otázky.

0 0
možnosti
NM

nesmrtelná medvědice

17. 2. 2010 17:01
minulost a přítomnost

dříve byly potírány projrvy ohrožující komunismus, dnes jsou potírány projevy ohrožující "demokracii"

0 0
možnosti
K

kaktusak

17. 2. 2010 18:52
Re: minulost a přítomnost

R^

0 0
možnosti
JJ

Jay6

17. 2. 2010 16:51
Populismus?Sliby,které nechceme plnit!

Je úžasné jak krátkou a selektivní paměť mají kritici ČSSD,když se jedná o populistické poklesky ODS.Takže slavná smlouva s voliči je tiše ignorována v marné snaze,že se zapomene na populistický slib českým důchodcům,že dostanou přidáno jeden tisíc korun měsíčně(!)ke svým důchodům.Tedy žádný 13. či mimořádný důchod ve výši směšných 2.400 korun za rok,ale regulérní zvýšení všech důchodů(něco k dvěma a půl miliónů důchodů)o 12 tisíc ročně do budoucna na neurčito(patrně až do vyhlášení státního bankrotu).Takže při zmínce o populismu by se měla vyděsit úplně jiná strana než je ČSSD.Mimořádný důchod bude stát asi 6 miliard korun a věřím,že ČSSD prostředky na jeho výplatu v rozpočtu najde a svůj slib v případě vítězství splní.Slib ODS nikdy splněn být neměl.Ročně by stál 30 miliard!Svoboda slova má být absolutní.Zrušili jsme Národní Odpor a teď i Dělnickou stranu a někteří mají pocit vítězství.Zrušila se však jen obálka,ne obsah.Její členové už dnes zakládají třeba Stranu Svobody!

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.smeje@seznam.cz

17. 2. 2010 16:47
Však on už se jejich volební agitátor,

nějaký Kocáb, neznáte? postará o to, aby měli hlasy, i kdyby se přejmenovali třeba na DSSSSSSS! Nevím proč, ale připomíná mi to ten zvuk, jak se stříká sprej. Nebyla to kdysi hra na ZX Spectrum? ... Oni prostě nepochopí, že strana dostala 30 tisíc volebních lístků v posledních volbách z úplně jiných důvodů, než že mezi nimi je pár bláznů, kteří obdivují Hitlera. Je smutné, že pro hodně lidí jsou jedinou nadějí na spravedlnost. Třeba v tom medializovaném Janově. Ale takových Janovů máme v republice stovky. Takže zakázat stranu nepomůže, pokud se nevyřeší tento problém.

0 0
možnosti
JV

georgino

17. 2. 2010 16:25
Zrušení

Nejde nesouhlasit s verdiktem soudu. Jde nesouhlasit s existencí KSČM. Jedno svinstvo se zakazuje, druhé v klidu užívá výhod za zpěvu Internacionály. A volba pro občana, nějak bylo, nějak bude. Jedni budou kandidovat, druzí jsou trva členy parlamentu. Takže .... všechno je jen divadlo, oni se hoši domluví. A jestli se bojíte, že našim politickým "celebritám" něco dojde, tak jsem v němém úžasu, že ještě existuje v této zemi takový snílek. A že si občas o Vás myslím, nic ve zlém, každý máme názor.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

17. 2. 2010 16:17
Nikdo nezakáže KSČM a ODS to tak vyhovuje.

Kým by pak strašila?Navíc koho pak by asi volili bývalí voliči KSČM?ODS,KDU ČSL... nebo ČSSD?

Žádný zákaz politické strany nic nevyřeší a hlavně neodstraní to,na čem ta strana profituje.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

17. 2. 2010 16:17
Re: Nikdo nezakáže KSČM a ODS to tak vyhovuje.

Každý

stát má své extrémisty,levici,pravici,rasisty  ....apod.Ne však

zákaz,ale odstranění problémů na kterých profitují,to je co je nejvíce

zlikviduje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články