Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

Nepřítel nás zradil!! Nezaútočil!!

4 0
možnosti
PS

Včera problikl titulek, že jeden americký ocásek pojede do Mnichova na konferenci řešit budoucnost Ukrajiny...zamrazilo mě. ..

4 0
možnosti
Foto

Mnichov je magické město.

0 0
možnosti
Foto

1. tu večeři v Kyjevě si málem přeji.

2. chtěli jsme zaútočit na Rusko, ale nikdo nepřišel.

2 1
možnosti
PS

Minus omylem, sorry.

1 0
možnosti
MM

Pokud někdo v této "nové" době vyvolá světový konflikt, tak to budou novináři. Prezident Zeman je má přečtené víc jak desítku let a nazývá je pravými jmény. Nejsou ale všichni takoví, a le výjimek není mnoho. A jak by mohlo být po tak "kvalitních" studiích. Putin vyhrál první světový informační konflikt.

3 0
možnosti
JH

ale oni jen posluhují...

0 0
možnosti
NM

...co se týká Ukrajiny a horlivých amerických ale u našich komentátorů se odmítám už vyjadřovat,protože si myslím,že jem pětistovka bližší nežli pravda....

3 0
možnosti
JH

Musím se jich zastat - často to nedělají ani tak pro prachy, jako z blbosti:-)

4 0
možnosti
MM

A jste si tak jistý, že ten veřejnoprávní rozhlasový horlivec neměl třeba pravdu?

Nebo máte informace přímo od Putina?

0 6
možnosti
ZZ

Separatisté na východě Ukrajiny obvinili ukrajinskou armádu, že ve čtvrtek brzy ráno ostřelovala devět oblastí pod jejich kontrolou z minometů, čímž opět porušila minské dohody.

Pod palbou se ocitly obce Kominternovo, Oktjabr, Novolaspa a Petrovskoje na území samozvané Doněcké lidové republiky, přičemž poslední leží ve směru na Mariupol, a Zolote-5, Sokolniki, Veselenkoje a Nižne Lozovoje na území sousední Luhanské lidové republiky. Později - mezi 8:24 a 9:32 - byla ostřelována i Horlivka a vesnice Signalnoje.

Podle sdělení separatistů vypálily ukrajinské síly mezi 5:32 a 7:42 celkem 67 minometných granátů a devadesát granátů z granátometů. Ostřelování bylo vedeno z minometů ráže 120 a 82 milimetrů, protitankových granátometů SPG-9, automatických granátometů AGS-17 a velkorážního kulometu. Velkorážné minomety měly být na základě minských dohod staženy od fronty.

Takže je vidět, že Ukrajina dělá co může, aby Rusáky vyprovokovala k protiakci.

;-(;-(;-(

3 0
možnosti
MZ

Ruští vojáci telefonovali do hotelů v Kyjevě, chtěli si objednat večeři, prý vídeňský řízek. Neměli ho na jídelníčku a tak si raději dali v polní kuchyni boršč.

3 0
možnosti
ZZ

Řekl bych, že sdělovací prostředky se velmi činí, aby nás přesvědčily o touze Rusa vstoupit na Ukrajinu. Dokonce to svými prohlášeními dělá i sám prezident USA, který od prosince loňského roku zásobuje veřejnost svými prohlášeními o důkazech, které má Ruský útok.

Pravda trošku mu to nevychází, protože prní měl být počátkem ledna pak v průběhu ledna pak na konci ledna a pak 16.2.2022 ve 2 hodiny ráno ......

Teď už tvrdí, že útok může být každý den !!!

A nakonec zjistíme, že :

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/ukrajinsti-vojaci-cvicili-na-donbasu-nove-dodanymi-strelami-nlaw-40387323#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=F4XEiF2HBMj-202202161246&dop_id=40387323&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články