Děvky na vedlejšák

V některých profesích může být nekuřáctví velkej handicap. Tak třeba u takový prostitutky, že…

Stejně je ale udivující kolik lidí se touhle profesí živí. Možná je to také tím, že dnes už ani není třeba přitom postávat u silnic, či posedávat v domech Veřejných. V případě téhle profese  jsou asi vůbec nejrozšířenější a nejvýnosnější vedlejšáky…

Už se mi v těchto souvislostech ani nechce zmiňovat ty věčně probírané politiky, případně novináře - tedy obory, kde se nejrůznějším  děvkám opravdu velice daří.

V neděli večer jsem v televizi zahlédl i upoutávku na nováckou Superstár, či jak se to jmenuje. Báječný, sebevědomý moderátor Leoš Mareš televizním divákům otevřeně - nekompromisně sděloval, že pokud se snad někdo na zmíněnou show nebude dívat, je to blázen!

V tomhle momentu jsem si uvědomil, že panu Marešovi vlastně dlužím omluvu. Není to zase až tak dávno, co jsem se na blogu pohoršoval nad tou jeho trapnou sázkou s generálním ředitelem Sazky Hušákem.

Dokonce i moderátorům zpravodajství Novy to tehdy přišlo úžasně důležité - několikrát denně tuhle světobornou informaci o sázce dvou celebrit - gigantů dobrého vkusu, svým televizním divákům připomínali.

Jak teď však vyšlo - v souvislosti s insolvencí Sazky - najevo, je zřejmé, že zmíněný Leoš Mareš nemá až tak vyloženě zprasenej vkus. On se sázel jen tak naoko, za velice slušný peníz předstíral sázku, aby tak upozornil na sebe, Hušáka, Sazku,Superstár!

Nezbývá mi tedy, než se dodatečně Leoši Marešovi omluvit. Zjevně tedy nepatří k těm  obhroublým  bavičům, šířících kolem sebe trapný nevkus, kam jsem ho tak lehkovážně zařadil.

Velký omyl - velká omluva! Nerad bych se zase blamoval, ale  mám to pořád na jazyku - tahle celebrita tak zřejmě spadá  do té již zmíněné - početné kategorie prodejných pánů a dívek  - na vedlejšák!

 

Autor: Josef Havránek | pondělí 6.6.2011 9:30 | karma článku: 20,40 | přečteno: 2542x