Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomu člověku dát pistoli nabytou jedním nábojem, tak si místo čestného průstřelu hlavy pořídí průstřel nohy, aby nemusel druhý den k soudu...

0 0
možnosti
PK

P44a11v24e61l 46K81u95l95a

19. 5. 2015 9:59

Ztratil zábrany? Vždyť nikdy žádné neměl. Zdaleka největší špína mezi českými politiky, proti kterému byl i Sládek svatoušek :-\

10 2
možnosti
Foto

Překvapuje mě vždy, že občan Rath vzbuzuje takové emoce. Nejenom u vás. Ale už u Knižáka.

1 0
možnosti
JS

David Rath zklamal. A ještě poškodil Českou sociální demokracii. Tečka..

1 1
možnosti
Foto

mně nezklamal, já v něm viděl darebáka vždycky

6 0
možnosti
LC

Rath testuje funkčnost našeho trestního řádu a odvahu soudců. Jsem zvědav, jak to dopadne.

1 0
možnosti
MS

Nic se nemá přehánět. To jeho "testování" může mít opačný efekt, než když obviněný spolupracuje - tj. nemůže od soudu očekávat nějaké snahy o zmírnění trestu.

1 0
možnosti
SN

:-)  Pane autore ! Dnes s Vámi mimořádně nesouhlasím ! Bylo to na chystané. Pokusím se přenést příspěvek, který jsem už dnes jednou napsal v diskusi.

   Vážený autore! (Patří to jinému autorovi).  Já také považuji proces hlavně za politickou akci. Rath byl drzý,. vulgární a hlavně.....jediný, co dovedl prohnaného Kalouska utřít !  KDyž si najdete v archivu jeho projev v parlamentu,myslím v říjnu 2011, tak Vám musí dojít, že to nemohl přežít. Pojmenoval naplno a bez zábran vztah Nečase a Nagyové, včetně jejich odměn. Doufám, že dnes denně uveřejňované odposlechy konverzace mezi dvěma "milenci" také sledujete. Jsou dostatečně vypovídající! Při moci "carevny" před kterou se plazili i špičky armády nebylo nesnadné zařídit a pastička se připravila.

    NEvěřím ani těm 7 mega v krabici. Že by byl Rath tak hloupý a neměl děckům ráno za co koupit snídaní, že by si šel v noci pro peníze? Je to všechno veliké divadlo. Účelem bylo zbavit se dr. Ratha v politice, to se podařilo a nedivím se tomu, že se brání? CHápete?  !!!!!!

2 13
možnosti
SN

:-)   opr.    ......plazily.....

0 0
možnosti
JM

Člověk s takovým charakterem, to dotáhl až k těm nejvyšším státním a politickým  funkcím;-D Právě TIHLE lidé jsou schopni dotáhnout to takhle daleko. Dřív se jim říkalo psychopati, dnes lidé s hraniční poruchou osobnosti a je dost dobře možné, že už se jim zase říká nějak jinak. Existuje vynikající knížka od Babiaka a Roberta Hare hadi v oblecích aneb Psychopat jde do práce.

10 0
možnosti
JH

Příliš legrační mi to nepřipadá, zejména proto, že ten potenciál Davida Ratha byl od samého počátku jeho politické kariéry zřejmý...

2 0
možnosti
BK

Máte pravdu, pane Havránku, věřím. A právě takovéto zlobné články, které na adresu Dr. Ratha např. Vy plodíte, mne utvrzují v tom, jakou roli hraje obyčejná zášť, nenávist a osobní averze, které pak totálně zastíní úsudek a rozum. Pokud vám - jakožto "spravedlivému, moudrému muži", vyhovuje, že byl Dr. Rath- více , než půl roku držen soudcem Pacovským( na základě diktátu žalobce Jiráta), ve vazbě a tím, kdo tuto špínu zastavil, byl ÚSTAVNÍ SOUD, tak potom mám právo si myslet, že jediné, co vede vaše kroky ke spisování svých článků- je obyčejná nenávist vůči DR. Soudce Pacovský od samého začátku šlape podle zadání( délka vazby je toho důkazem). Je to svinstvo a Vy se konečně už trošku zamyslete.Celý průběh kauzy k tomu nabádá.

4 17
možnosti
Foto

David Rath v tuto chvíli nedělá nic jiného, než by dělal kdokoliv jiný na jeho místě. Včetně vás, pane autore. Je naivní, téměř jako z červené knihovny, si představovat, že se přizná, sklopí uši a přijme trest s poníženým díkem vrchnosti. Jedná se o souboj kdo z koho a David Rath je už předem poraženým. A vůbec nezáleží na tom, jestli je vinen nebo ne. On to ví, a tak se snaží bojovat.

2 2
možnosti
JH

Mám dost špatných vlastností, ale ujišťuji Vás, že  do takové komedie bych se tedy rozhodně nepustil. Opravdu si myslíte, že lidé, kteří dokážou čestně přiznat svou vinu jsou hloupí?

11 1
možnosti
OF

Tak zvaná elita národa ? Já jsem valcíř , kdo je víc ? ;-DRv

0 2
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články