Dáreček „novinářů“ Seznam.cz k 17. Listopadu

Za daného stavu  informovanosti  evidentně není ostudou  přiznat si, že se v té resuscitované  kauze „únosu“   Babiše juniora  tak úplně neorientuju…

Sice dobře rozumím  ambiciózním   novinářům, kteří se vydali na tenhle tenký led, stejně tak jako politikům, kteří  využívají   vousaté  kauzy Čapího hnízda, aby snad napravili své selhání ve volbách. Je  ale  otázkou, zda   opravdu povyrostou, pokud se jim tedy  podaří podrazit  Babišovi nohy…

Jen  je  hodně  smutné, že  v téhle  tragikomické  aféře  momentálně   sehrává hlavní roli   evidentně duševně nemocný člověk.

Je to hodně nechutná záležitost! Ruku do ohně  bych  za českého premiéra nedal, zrovna tak  jako za  jeho potomka, natož pak  zmíněné novináře, o politické opozici  lačnící po novém přerozdělení moci,  ani nemluvě.

Zatím  mě  v tomhle  případě  úplně nejvíc zaujal jeden nenápadný  fakt -  totiž, že  „investigativci“ Seznamu uvedený třaskavý „rozhovor“  natočili  už někdy 16. října  a vyrukovali s ním až teď,  těsně před výročím Listopadu 89.

Nějak se mi nechce věřit, že celou tu  dlouhou  dobu zvažovali etiku  svého počínání…

Autor: Josef Havránek | pátek 16.11.2018 8:00 | karma článku: 25,35 | přečteno: 277x