Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J62i92ř86í 20K14i73n44d56l

26. 10. 2015 10:06

Zeman to je ostuda pro náš stát.

3 8
možnosti

"s", chybí vám tam S.

0 0
možnosti
MM

Dokud vás a vaše souvěrce ČT irituje, je vše v pořádku.:-)

3 6
možnosti
PP

Muž propagandy Goebbels  dal naučení komunistům. Ti to ovšem vylepšili, ale proti dnešní ČT měli nevýhodu. Jak něco omylem vyšlo v Rudém právu, tak ráno sbírali výtisky po novinových stáncích a trafikách. Dnes jak někdo něco omylem napíše, tak se to prostě na netu vymaže. Ale opět  se proti komunistům vylepšili a lžou více a více.

0 1
možnosti
BT

neodporujete si tak trochu ;-D?

0 0
možnosti
BT

vy zasedáte každou neděli k pořadu ČT o kterém už dopředu víte jak vás rozčílí, dle vás je neobjektivní, zaujatý nevyvážený kruciš co vás každou neděli nutí se dívat, já tento pořad neviděl tak dva roky a vůbec mi nechybí neb televizní exibice politiků jsou vždy trapné ať jsou z jakékoliv strany, oni totiž nemluví za sebe ale za svou funkci, za své zvolení nebo za stranu , je to tak nějak logické politik když se dostane do medií musí vytřískat co se dá

no a pak tu máme dívaky co se týden co týden vracejí a dívají se, nechápu to proč se dívají a vztekají,  kruciš nikdo na světě vám nevrátí ani vteřinu toho kdy se díváte na něco co vám nelíbí, je to váš čas který vám utekl z vašeho života myslíte že jste ho využil dobře?

1 0
možnosti
JH

Pokud je tahle výčitka snad určena mně, musím jen poznamenat, že o žádném konkrétním pořadu jsem  dnes nepsal. Ale ozývám se vlastně jen proto abych rozptýlil nejen Vaše  obavy. Fakt, si život báječně užívám, žádný strachy....:-)

2 0
možnosti
Foto

neříkají li media to, co chcete slyšet, nemusí být nutně chyba v médiích.

2 1
možnosti
Foto

To nikoli. ALE JE.

Protože ta jednostrannost je do očí bijící.

5 2
možnosti
SN

:-)  ......Souhlas! Jak píše pan Černý, včera Polčák s Jourovou, ti si notovali!  Zřejmě v tomto státě nejsou oponenti. Sledoval jsem to, bylo mi z toho na zvracení. Bohužel....spousta diváků to považuje za zjevenou pravdu, jak je vidno z diskuse !  R^R^R^

11 3
možnosti
VK

Pepiku, doporučuji deník Blesk a rádio Frekvence 1. To jsou oficiální partneři Hradu. Zbytek si opravdu s tou prolhanou hradní bandou servítky dělat nemusí. A že je ta banda na Hradě prokazetelně prolhaná, to nevyvrátíš, ani kdyby jsi se na hlavu stavěl. Odvolatelní nejsou, tak se smiř s tím, že se po nich aspoň jde. To co si dovolí na Hradě, to si nedovolí na posledním obecním úřadě.

6 13
možnosti
MD

Co do lhani, prekrucovani skutecnosti a NEBETYCNE hlouposti jsou na hrade BRIDILOVE. Na to zde mame jine, naproste jednicky.

10 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články