ČSSD si koleduje...

Dle nedávného  soudního rozhodnutí, měla ČSSD do  čtvrtka 14. 4. 2016  odeslat advokátovi Z. Altnerovi  337 milionů korun. Neodeslala!

A  zmíněnou částku ani  odeslat nehodlá. Namísto toho sociální demokrati  usilovně shánějí informace komu všemu pan Altner  dluží a horlivě  filosofují, co by  s tou kupou peněž jejich bývalý advokát asi  udělal…

Zcela  bez ohledu na  předchozí  letité, nepřehledné  soudní tahanice  se obávám, že  nyní, po vynesení rozsudku, už  nejde o žádnou složitou právnickou záležitost, jak to ČSSD médiím prodává, ale o docela obyčejné – flagrantní nerespektování  soudního rozhodnutí.

Důvody, kterými tuhle svévoli představitelé ČSSD obhajují, nemusejí být  úplně  falešné, ale jako důvod ignorace  právoplatného soudního rozhodnutí,  působí spíše  komicky. Pokud by s něčím takovým  vyrukoval, někdo jiný,  bylo by s ním nepochybně  zle.

Teď už jen tedy  nezbývá, nežli  s velkým  zájmem sledovat,  jak dlouhé prsty má  český premiér a další významní  státní představitelé z řad sociálních demokratů, prorostlí do státního aparátu…

Pokud ještě nějaká ta spravedlnost existuje, pokud ještě v České republice platí zákony  -  tvrdím, že  tahle očividná svévole  ČSSD  nemůže  skončit  jinak, nežli brzkou  návštěvou  exekutora v Lidovém domě!  

P.S.

Co si myslet o straně, která uzavírá smlouvy, které později neplní,soudí se tak nemožným způsobem, že tím tratí stovky milionů a nakonec odmítá respektovat i soudní příkaz?

Hrůza!   A ti samí vrtáci  šéfují Czechii!  

Autor: Josef Havránek | neděle 17.4.2016 7:14 | karma článku: 42,72 | přečteno: 2243x