Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Sobotka prožil celý svůj mladý život mezi politiky a byl dobrý pozorovatel. Sledoval a učil se. Měl z čeho, to bylo politických kotrmelců a přešlapů, nahoru dolů, jako na kolotoči.

Nespěchal, věděl že jeho čas jednou přijde.

Svým přesvědčivým projevem získával další sympatizanty.

Doba dozrála a on se dostal na vrchol, bylo to pomocí malých intrik, ale to se v politice nosí, jen ostré lokty zaručují úspěch.

Dnes je tam kde je a drží se. Vůbec nevadí, že jeho názory nejsou pevné, vždy jejich změny dokáže obhájit, proč ne, vždyť mu nikdo neoponuje, koaliční kolega Babiš sem tam vystrčí růžky, ale v globálu žádné ohrožení nehrozí, vždyť opozice nemá na změny dostatek hlasů.

Co na něm tedy média vidí, to je právě to, nic. Není pro ně zajímavý, potřebují střety, názorové výměny a argumenty, které se dají překroutit.

Prezident Zeman, to je pro ně sólokapr, tam si zgustnou:-)a tato porce je natolik zaměstnává, že na premiéra již nezbývá čas.

1 0
možnosti
Foto

P.S. Pan Sobotka je sólový hráč, dělá vše pro svoje image, zapomíná však, že má za sebou stranu, která měla před volbami svůj program, kde byly sliby občanům, které se neplní.

Žádnému kolektivnímu sportu neprospěje, když se hra staví jen na lídrech a volby nám potvrdí, že tomu tak je i v politice.

0 0
možnosti
Foto

O35t82a 35V86á10l31e17k

2. 12. 2015 15:39

B. Sobotka je demokrat; ti zjevně J. Havránkovi nevoníRv

5 2
možnosti
LS

L16i96b33o48r 26S16y22n81e22k

2. 12. 2015 15:50

nooo, sociální

1 0
možnosti
MK

No "bóža"  je především z českého pohledu velký EuroHujer, ale podstatné je, že bezvýhradně skáče tak, jak Brusel a protektor Šapitó píská. Tak se mu promíjí vše a media ho glorifikujíRv

6 1
možnosti
LP

Výraz protektor Šapitó...to vy sám, nebo vám někdo pomáhal?

2 0
možnosti
MN

V Evropě se v této době láme chleba nebo ještě jinak, objevila se tektonická prasklina mezi západní a východní Evropou a Sobotka, místo aby zpozorněl a začal se soustředit na holé zájmy Česka, tak pořád dál kývá hlavou, zubí se a soustředí se na svou vlastní pozici v EU.

Merkelová začala jednat v rámci "malého Schengenu" na speciálním summitu, bez mandátu Evropanů cpe Turkům 3 mld. a už se nechala slyšet, že si část peněz na to vezme ze strukturálních fondů, které byly určeny pro východní země Evropy, protože ty jsou evidentně "nesolidární" s jejími říšskými nápady. A Sobotka rychle přispěchal, ano, jako ten Mazánek, s tím, že my dohodíme ještě sami 800 mil CZK.

Myslím, že Sobotka není jen jalový umělohmotný android, ale že naší zemi začíná vyloženě škodit.

6 0
možnosti
PB

...... no ešivá von tam nakonec nedohodl tu nezávislost Tibetu ?!,- mi ale není jasný proč to žumpa porád drží pod pokličkou.

2 0
možnosti
Foto

Pan Sobotka je mašinka na kecy. Je to vymakaná pozice středu.

6 0
možnosti
Foto

viděl jste v poslední době něco jiného, kromě TV a rozhlasu???

2 2
možnosti
JH

Přesně totéž mne napadlo, když jsem viděla záběry Bohouše z návštěvy Číny! Díky.

3 0
možnosti
FS

Nevím, jaký ten náš premiér vlastně je, nikdy jsem ho neviděl z blízka. Ale jedno vidím celkem jasně - není to premér typu pánů Paroubka, Topolánka, či nedej bože Kalouska a Nečase. Na politické scéně není vidět z jeho strany  řev, dupání, zesměšňování, nejsou vidět dryáčnické tiskové konference se senzačními odhaleními. Ekonomika celkem šape (ať už je to zásluha kohokoliv), v mezinárodních otázkách celkem dobře kličkuje (stejně nikdo neví lépe co dělat jinak a zejména jak zastavi imigranty): Dále např. viditelně či bezostyšně neokrádá vozíčkáře (viz akce Kalouska s Drábkem), rozhádanou koalici jakž takž udružuje pohromadě (vzpomeňet koalici pana Nečase a Lidem paní Peak) atd. atd. Co byste chtěl, pane Havránku, nějaký boj na barikádách, anebo předsedu SPOZ pana Velebu premiérem, anebo aby ho úkolovala nějaká milenka v posteli a nazývala ho volem (viz předchozího vůdce z ODS) nebo něco podobného?

6 1
možnosti
ZD

zatím co se týče migrantů nijak nekličkuje...podle mne jedná jak mu Brusel nařídí a to by v tomto případě premiér suverenního státu dělat neměl...měl by dělat a ne se podělat...migranti jsou jedna z největších zel protuto malou zemičku a to ještě neřekl končnou cifru...ve slovenských zprávách vyšlo...že jim jich tam chtějí nacpat 120000...tak koli do Čech...nevěřím mu ani pozdravení...

4 0
možnosti
MM

Tak pro dnešek jste si vybral Sobotku? Kdyby poklonkoval Zemanovi tak by to docela šlo. Ale takhle? To ne!

5 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články