Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Kde se vzalo těch 17 %? Co to je za lidi?

0 0
možnosti
JS

To jsou ti, co vidí  světélko  na konci tunelu. ;-D

0 0
možnosti
IK

Příslušní činitelé ovšem nechtějí situaci vyřešit. Jsou si plně vědomi, že stávající přístup je nejen neúčinný, ale přímo kontraproduktivní. Jenže jim to vyhovuje. Mají záminku, jak jednu část obyvatel odírat a za jimi vyprodukované hodnoty si kupují volební hlasy těch, jimž vybrané peníze přerozdělí, prostřednictvím tzv. neziskových organizací, ministerstev a komisí a samozřejmě také těch lehkoživek z neziskových organiczací, ministerstev a komisí. A ti odíraní jsou částečně tak otrávení, e na snahu ovlivňovat situci prostřednictvím voleb rezignovali, částečně tak hloupí, že si nechají zalepit oči předvolebními kecy, že tentokrát u bude jinak a jen z malé části se marně snaží dostat do vyšší politiky někoho, kdo by situaci smysluplně řešil.

1 0
možnosti
MD

To ja bych rekl, ze podezrivat multikult. z naivismu ci viry v prinosnost jejich prace je chyba. Urcite budou vsim, jen ne hlupaky vuci sobe samym. Dobre vedi, ze soucasny zpusob nic neresi, prinos jejich prace je minimalni a navic pro sebe odkloni dost velkou cast financi, ktera by ve skutecnosti skoncila u Romu. Jak by oni s ni nalozili je vec dalsi. Takze na chodbach a v kurackych koutcich techto organizaci zni, jak jejich platy zabranily zkazeni charakteru samotnych Romu. Podle pravidla 'penize kazi charakter'.

3 0
možnosti
Foto

No vida, kromě té krkavčí matky se sejdeme i v jiných věcech.

Jen když to není o politice.

Ono to nenívlastně je, ale ne o UA, že?

0 2
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články