Chvilkaři si skočili na hrábě

Po  hlasování  poslanců, kteří tak  drze  opominuli ultimatum  ohledně nového ombudsmana,   teď  už  chvilkařům  tedy nezbylo, aby nebyli za úplné  šašky,  nic jiného, nežli splnit výhrůžku a svolat tu  protestní demonstraci….

„Veřejnosti je teď předloženo k uvěření, že Stanislav Křeček je rasista, nepřítel demokracie, xenofob a požírač lidských práv...“ (NP Aston)

Krom  téhle  legrácky se  ale hned, samovolně,  vynořila další. Jak se  totiž ukazuje,  ze  spolku Milionů chvilek pro demokracii, se časem  stala  zkostnatělá  instituce,   s  dobře placenými funkcionáři, ale co naplat  -   ke   svolání  "spontánního" protestního shromáždění, teď už  potřebují  takřka tři týdny a vystavují se tak riziku, že jejich příznivci do té doby  zapomenou na  původní motiv toho   srocení. : - )

To je sice  možná  srandovní, ale nikoliv podstatné. Pro tenhle případ mají tihle chvilkaři, pro ty davy věčně nasraných spoluobčanů,  určitě připravenou nějakou tu náhradní variantu  – nejspíše Babiše, nebo Zemana!  : - )

Autor: Josef Havránek | pátek 14.2.2020 12:21 | karma článku: 25,57 | přečteno: 239x