Chovancův úřad pro napravování nepravostí…

Nevím, zda talentovaný  ministr  Chovanec  opravdu opsal  svou bakalářskou práci, jak se občas  proslýchá, ale o tom, že to jeho  nové Centrum… je  okopírované ze Saturnina, nemůže  být  pochyb. 

Někdo by měl  panu ministrovi  už  konečně vysvětlit, že jde  o  humoristický  román, že  spisovatel  Z. Jirotka  jen tak nezávazně žertoval…

V posledních letech  tahle  vláda nabrala tisíce nových, zbytečných  úředníků, zřídila nové  úřady, ale přece jen  - tohle Chovancovo  Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám  je naprostým vrcholem zbytečnosti -  ryzím produktem  blbosti.

Nelze se vůbec divit, že se k němu tak nadšeně hlásí proslulý  pornoherec nešťastně  zamilovaný do evropských hodnot, ani, že je tak nějak spojené s jménem Romancev.

Ve stručnosti  - Buď  jsou tedy zbytečné všechny ty stávající  výzvědné služby a  bezpečnostní úřady, nebo tohle Centrum. A diskutovat o smysluplnosti   úřadu, který má napravovat  mediální nepravosti, je spíše záležitost pro humoristy.

Ovšem iniciativě se meze nekladou a tak zmíněným napravovatelům,  nabízím jeden takový  progresivní návrh na úpravu českých slabikářů, z Chechtavýho tygra:   

EMA  MÁ BURKU.

MÁMA JE TÁTA.

AHMED JE HODNÝ.

kEBAB JE DOBRÝ.

 

Autor: Josef Havránek | neděle 8.1.2017 8:00 | karma článku: 25,98 | přečteno: 324x