Chovancovi Koniáši to už rozjeli…

Lidovky. cz  včera  bilancovaly první týdny činnosti  bohulibého Centra  proti terorismu a hybridním hrozbám. Výčet úspěšných zásahů  je přímo famózní.

Za těch několik týdnů se zmíněnému týmu rusobijky  Romancovové  podařilo vyvrátit hned tři šířené nebezpečné  -  skandální  nepravdy. Velká gratulace!

  1. Není  prý  pravda, že za zvolením prezidenta Zemana  stál  tým ruských poradců s neomezenými finančními možnostmi. Uff!

No, to je mi tedy novinka! Opravdu se v ČR našel někdo normální, kdo  by takové hlouposti věřil? Opravdu je třeba na vyvrácení takových  pitomosti nějaký nový  Úřad?!

  1. „Po teroristickém útoku v Berlíně se zase na sociálních sítích šířil příspěvek, jehož autor tvrdil, že atentátníci se nacházejí na českém území a občanům tak hrozí nebezpečí. CTHH zprávu na základě informací od zpravodajské skupiny označilo za hoax, neboli poplašnou zprávu."

Podobných   blbostí se na internetu dozvíte denně  stovky. Zřejmě jediní, kdo to bere zcela vážně je patrně   zmíněný  Úřad!

  1. „Jako hoax se ukázalo také sdělení organizace Never Again Canada, která upozorňovala na pokus o znásilnění dívky muslimským migrantem v Evropě…“

Ja, Ja, tak tohle byl tedy hoax. Jen nevím, zda to cokoliv mění na faktu, že migranti v Evropě skutečně znásilňují a mají nezanedbatelný podíl na stoupající kriminalitě, jen se o tom, z hlediska vyššího  multikulturního  principu, nesmí moc psát.

Jak praví známý citát – Podle jejich plodů je poznáte.

Pokud  nás  tedy Lidovky nematou a výsledkem  nového Úřadu, jsou po několika týdnech jen výše uvedené plody práce, tak  je  to současně k smíchu i k pláči! 

Autor: Josef Havránek | středa 15.2.2017 8:00 | karma článku: 28,63 | přečteno: 321x