Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kvalich

9. 6. 2008 16:10
Již nikdy Chorvatsko!

Nejsem zvědavý na Chorvatsko, tam kde se mne snaží okrádat, podvádět, kde nabízejí jen špínu a drahotu. Za stejné koruny si raději zaletím do Egypta, kde vědí, že turista je pán a podle toho se budou ke mně v Egyptě chovat.  Až tuto skutečnost poznají i ostatní naší turisté, tak rychle na  Charváty zapomenou.

0 0
možnosti
KL

krllo

9. 6. 2008 14:24
Problém je jako vždy v polovině. Někteří

Chorvati ve službách se nás snaží pořádně oškubat a někteří Češi se snaží

ušetřit na čem se dá a kde se dá až je to zoufalé. Prostě Homolkovi.[>-]

0 0
možnosti
SS

sigenius

9. 6. 2008 17:40
Re: Problém je jako vždy v polovině. Někteří

Přesné souřadnice výskytu problému neexistujou. Otázka ale zní, KDO má problém? Domnívám se, že prostě majitelé ubytovacích zařízení. Turisté se můžou zařídit - prostě mohou jet jinam.

0 0
možnosti
Z

zdenda321

9. 6. 2008 13:15
ok

Jedině CHORVATSKO .R^

0 0
možnosti
TK

trdelnik

9. 6. 2008 4:16
V Chorvatsku jsem nikdy nebyl

V Chorvatsku jsem nikdy nebyl a nikdy  nepojedu. Co by me tam certi nesli ! A ty řízky, co si tam nemohu vzit at si Chorvati sezerou sami a at se s nimi zadavi !!

0 0
možnosti
E

eva250

8. 6. 2008 22:47
chorvatům stačilo moře

a my jezdili sami. Vyhovuje nám blízkost moře, malá jazyková bariéra. Přivážíme si také své specifikum - paštičky. Chorvaté se snažili zvýšit příjmy z cestovního ruchu, ale neuvědomili si, že jejich poměr kvality služeb k ceně movité nenaláká a sáhnutím na paštičky vyvolá prudkou reakci reálných klientů. Milí Chorvaté, Vaše země není dovolenková destinace pro bohaté. A Češi ? Gratulace, nejsme stádo, které se bezhlavě stěhuje v létě do Chorvatska za všech okolností.

0 0
možnosti
MN

Miškin

8. 6. 2008 20:40
Jsou to jejich zakony

Nevim co tim zakonem myslely, ale je to jejich vec. Pro ty co na to nadavaji, je tak tezky zajit si do jejich cervenyho konzumu a neco si tam koupit? Ale na druhou stranu vzdy kdyz nekam jedem delame si bagety na cestu a jelikoz pro me bylo chorvatsko vzdy dvoudeni tranzitni zemi, budu si holt muset koupit bagetu tam.

0 0
možnosti
SS

sigenius

9. 6. 2008 17:41
Re: Jsou to jejich zakony

Můžeš si vést kilo baget.

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

7. 6. 2008 8:18
Pro ty co uráží ty co si jídlo vozí

a nazývají je paštikářema: Vážení, nechápu, že vás to tak bere. Není jedno jestli si někdo vozí jídlo nebo ne? Kvůli tomu ještě není žádná socka vy magoři. Já jezdím jen do hotelu s polopenzí, ale plně chápu že si někdo jídlo vozí. Tak se do nich nes....te

0 0
možnosti
KS

Mr. Datel

10. 6. 2008 13:05
Re: Pro ty co uráží ty co si jídlo vozí

Přesně tak. Co mám asi tak jíst, když jsem týden na jachtě?

0 0
možnosti
EH

digitalnivysilani

6. 6. 2008 16:03
byl jste nekdy mimo evropu?

napr. v australii? prosim o analyzu..

0 0
možnosti
S

sinclair

5. 6. 2008 11:41
Dva pohledy

Nevyhovuje-li Vám to, prostě už tam nejezděte. Byl jsem tam v roce 1998, jednou, poprvé+naposled a už tehdy tam byly úroveň služeb a ceny otřesné. Byla vidět evidentní snaha Chorvatů vytřískat z turistů maximum, aby si mohli aspoň zčásti opravit to, co si sami válkou roztřískali.

Pohled jinak: měli jsme plnou penzi, hotel se snažil v rámci možností mít švédské stoly pokud možno pestré. Nezapomenu ale na pohled, kterak dvoumetrový chlap u vchodu do jídelny vracel zpět lidi, co měli kapsy a malé igelitky nacpané minimáslem, marmeládami, rohlíky, chlebem, salámem a podobně. Okolo jedné takové šacovačky jsem musel projít a jako Čechovi mi nebylo moc příjemně...

0 0
možnosti
D

Dennys

4. 6. 2008 23:20
No jo

Kdo mohl tusit, ze zakaz soukromeho dovozu pastik a konzerv do Chorvatska u nas po 20 letech uspesne;-D;-D;-D transformace vyvola takovy poprask? I ministerstvo intervenuje8-o.  Znam takovou pastikovou honoraci, co v jednom kuse vyklada o sve dovolene v Chorvatsku stravene u plotny - asi to nekterym zvysuje sebevedomi. Ja jsem si uzil Chorvatska  za totace dost i pozdeji, posledni navstevou v r.98 jsem s touhle zemi skoncil - predrazene "sluzby", spinave plaze i restaurace. Dekuji. All inclusive na Krete je mnohem prijemnejsi a lide taky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články