Chalupa přes palubu!

Jen  málokdo  pochybuje, že  ANO  stojí a padá s Babišem.  I po těch mnoha  letech vládnutí, lze ostatní, výraznější  osobnosti   ANO, pořád ještě  snadno   spočítat na prstech jedné ruky…

Řadil jsem k nim  i  bývalého  poslance Bohuslava Chalupu,  který právě   teď  v ANO prásknul dveřma. Jsem se takřka jistý, že to nemá nic společného s momentálními  problémy  Babiše, do jehož nemilosti se Chalupa dostal v časech, kdy za ANO fungoval v parlamentní komisi zabývající se policejní  reorganizací  v souvislosti s  odstraněním  Babišova kamaráda Šlachty.

Poslanec  Chalupa  tehdy  ukázal  charakter, vlastní hlavu a jako zástupce ANO hlasoval v komisi – nedisciplinovaně,  v naprostém  rozporu s názory  velkého šéfa  a zavařil si.

Zřejmě proto se už  příště neocitl na volitelném místě stranické kandidátky, či v exekutivě  a  tak  nyní, po dlouhém  váhání, z ANO odchází.  

Soudím, že  takových  lidí s pevnou  páteří  v ANO mnoho nebylo –není, že pan Chalupa  v těch nadcházejících těžkých časech, bude ANO  citelně  chybět.

Na poslušné ovečky, bych v kritických situacích moc nesázel!

Autor: Josef Havránek | středa 19.6.2019 8:00 | karma článku: 16,59 | přečteno: 194x