Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Zde nepřítomný, doma zalezlý "profík" Havránek často a rád bagatelizuje. Dnes hodil do jednoho pytle všechny české novináře, zítra tam půjde kdo?

:-)Neméně zajímavá je skutečnost, že politicky rozháranému autorovi, zde nejvíce přitleskávají a zvedají palec hlavně známí, radikální levičáci, zjevní prokomunističtí a proruští agitátoři, provokatéři a žvanilové.

1 3
možnosti
DM

Ja s autorem souhlasim a jsem pritom pravicovy volic. A znam takovych i mnoho dalsich. Nejak vam ta analyza nejde... :-(

4 0
možnosti
KB

Víme, že část českých novinářů či politických komentátorů se bojí o svou existenci či osudy svých rodin, kdyby vyslovili byť jen jedno pochybovačné vyjádření o USA, EU a jejich chráněncích z řad krvavých ukrajinských pučistů. No a druhá část českých politických novinářů a komentátorů jsou psychopaté a sociopaté, kterým je blízká lež. Je zvláštní, proč zrovna povolání politického novináře přitahuje lidi s narušenou psychikou.

2 0
možnosti
JJ

Příliš jednoduché vidění.

0 0
možnosti
JC

Rozdělení armády je nezbytnou podmínkou vzniku občanské války.

0 0
možnosti
Foto

Nám novinářům je možné (oprávněně) vyčítat leccos, ale odsudek "novináři jsou k smíchu", založený na argumentu, že píšou o postupujících vojácích, když podle dostupných zpráv vojáci postupují, a píšou o dezertérech, když podle dostupných zpráv vojáci dezertují, to mě trochu mate. :-)

Na větě, že nad městem krouží vrtulníky a speciální jednotky postupují do centra, nevidím nic euforického. (A úplně na začátku zmíněný titulek se mi nelíbil.)

4 1
možnosti
JM

Ono je to ale mimo těch základních faktů hlavně o použití slovníku (je tu na to téma článek). Je podstatný rozdíl, jestli jestli novinář napíše: Na barikádě bojují teroristé nebo Na barikádě bojují hrdinní obránci demokracie... ;-)

3 1
možnosti

V listopadu 1989 kempoval kamarád se svojí jednotkou za Prahou a měli ve skladu ostrou munici. Měli rěžkou debatu se svým velitelem, ale shodli se, že do lidí střílet nebudou.

A to je i na Ukrajině.

Novináři nám to pořád cpou jako EU a USA versus Rusko. Problém je daleko složitější.

2 0
možnosti
JC

V listopadu '89 mně říkal jen vojenský pilot, že když dostanou rozkaz jakkoli zasáhnout, třeba i jen demonstrací síly, on že do lidí žádné rakety posílat nebude, ale že ví přesně, na kterou budovu v Praze na nábřeží ty své zavěšené raketky pošle. Myslel samozřejmě budovu ÚV KSČ.

0 0
možnosti
SB

jestli nakonec nemá nejblíž k pravdě prezident Zeman, když říká, že na Ukrajině bpjují jedni gangsteři s druhými :-/

5 0
možnosti
AS

A15d30a39m 58S78t47a46v15a

17. 4. 2014 7:59

Prezident Zeman, právě tak jako prezident Klaus dokáží situaci racionálně zhodnotit a vyslovit závěry, které mají svou platnost. Je tu ale skupinka lidí, kterým to nejde pod nos a proto proti nim rozjedou nenávistnou a lživou kampaň, a i když se zapřísahají pravdou a láskou, jedná se u nich  o nenávist a lež, že není podle jejich. No a veřejnost dá na to, co se napíše a omílá.

3 0
možnosti
Foto

Píšete o Ukrajinských dezertérech jako o oslavě Putina. Obávám se, že tomu tak není. Kdyby došlo při našem dělení se Slovenskem k podobnému vyhrocení, tak těch dezertérů by bylo možná daleko více.

2 0
možnosti
FS

Pane Baranka,Havránek neoslavuje Putina,on jenom chce,aby novináři psali a mluvili pravdivě.

9 1
možnosti
DP

D11a76d84a98k 19P12e49t17r

17. 4. 2014 7:26

Do rovnice k novinářům stačí dosadit Zaorálka a výsledek se rovná nule. A to je výsledná známka novinářům a ministerstvu zahraničních věcí. Nuly.

11 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články