Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Inteligentní člověk vnímá Rusko prizmatem( pohledem) historie a současnosti a Rusko se mu jeví  stále jako totalitní země, která ani v historii a ani v současnosti neuznávala zákony. Nemůže věřit Rusku, kde veškerá media o proti západním zemím patří státu a anebo jsou pod kontrolou státu. Věřit ruským mediím a prohlášení ruských politiků, může jenom velmi jednoduchý člověk, což se rovná rudoch.

12 4
možnosti
Foto

To se dá podepsat. Někde níže to píšu podobně. R^

9 0
možnosti
MN

Neustále Putinovi předhazovat minulost a snahu o obnovení SSSR je jako by se Merkelové neustále předhazovala minulost a snaha o obnovení nacistické třetí říše.

Jak dnešní Rusko, tak dnešní Německo jsou dnes zcela jinde.

Jediný, kdo není jinde, jsou všichni ti pravdoláskaři, jejichž světonázor se zastavil někde před rokem 1989 a dodnes se zalykají nenávistí ke všemu Ruskému a nekritickým obdivem ke všemu "západnímu".

10 10
možnosti
Foto

Nějak jsem nepostřehl snahu paní Merkelové o anexi třeba části Severního Tyrolska, které je stáním územím Itálie a přesto tam žije převaha Němců. 

Máte naprostou pravdu, že dnešní Rusko a dnešní Německo jsou zcela jinde, každé však opačným směrem.

Pokud považujete kritiku poměrů putinovského režimu s jeho příklonem k carismu či jiné formě autokracie za nenávist, pak prosím naznačte, jakým způsobem lze vyslovit kritiku, aniž by dle Vás nebyla nenávistná. 

Děkuji předem

14 2
možnosti
Foto

Pane autore, vy jste zamrzl v černobílém vidění světa. Ty, které označujete za rusofoby, jsou jen putinofobové či kremlofobové. Tzn. normální myslící člověk chápe, že zlo, kterého bychom se mohli obávat, představuje současné ruské vedení. Které má i doma jistý počet odpůrců a můžeme si jen přát, aby přibývali.

Marno opakovat, že až donedávna byla RF chápána západem jako partner, nejen obchodní - viz společná cvičení s NATO. A pokazil to kdo? Jeden napoleonek.

10 5
možnosti
Foto

Ne napoleonek ne, ale EU svým stylem vyjednávání o vstupu Ukrajiny do polorozpadlé EU.

5 8
možnosti
Foto

Je lepší se k minulosti vracet než na ní zapomenout. V takovém případě jste totiž odsouzen k jejímu opakování.

Ale každý podle svého gusta.

9 1
možnosti
Foto

Minulost by se neměla zapomínat. Ani překrucovat. Rovněž by ovšem bylo velmi zcestné, užívat jí jako ,,vysokou kartu". Tam jde v podstatě často i o její účelové  zneužívání. Měl-li bych to připodobnit, pak podle takového vzoru bychom si dodnes měli dát pozor třeba i na němce, potažmo je až nenávidět. J.A.J.

5 0
možnosti
PK

P76e57t75r 77K98a66p84l56a78n

27. 9. 2014 13:05

Skutečně zajímavý a podnětný článek. Pokud  je zajímavé a podnětné pouhé konstatování obecně známých faktů.

2 1
možnosti
Foto

Jezdím do Číny a pokud Číňané nemají někoho, kdo fronty řídí, tak opravdu se i pošlapou. Musím však říci, že vůči cizincům jsou ohleduplní.

Dokonce se mi stalo, že zaměstnanci nádraží vytvořili koridor, abychom mohli doběhnout rychlovlak do Pekingu, kde jsme měli odlet. Vlak dokonce 1 minutu počkal. Lehce to v 300 km rychlosti dohnal. V Pekingu jsme opravdu byli na čas.

2 0
možnosti
PV

ZajímavéR^

A vtipné!

3 2
možnosti

Českým rusofobům.... Český rusofil:-/

4 5
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články