Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Proc se Putlerovci rozcilujete na vsech kabelovkach mate Ruske programy.Tak prepnout a nenutit slusne poslochat fasistickou propagandu

0 0
možnosti
KV

K25a72r38e81l 90V83o81v14e53s

22. 8. 2014 19:42

Dnes zase v Udalostech perlil Karas, pravdy ras !

0 0
možnosti
JP

Podporování a obhajování zločinů proti lidskosti překrucováním a zatajováním faktů by mělo být stejně trestné, jako napomáhání k nim. EU

2 0
možnosti
RM

Proč ta EU vlajka? Pod touto vlajkou se to, co kritizujete, děje!

0 0
možnosti
PV

Pěkné.R^ S notnou dávkou humoru.:-)

4 1
možnosti
MB

Tomu se říká uhození hřebíku na hlavičku.R^

9 0
možnosti
MD

Dobry clanek. I kdyz Kremilka mozna vybarvuje, Ukrajinu premalovava, aby nebyla videt puvodni freska. To se jednou svet podivi, az nejaci restauratori odstrani 'jeji dnesni malby' a objevi se ty puvodni.

13 0
možnosti
RM

To se nkolika větami v dějepisu: Spojené státy severoamerické, které zanikly v roce 2035 po ohromné vnitřní občanské válce, reprezentoval v té době první černošský prezident v historii USA, který vydržel ve funkci 6 volebních období. Poté, co ještě ve druhé polovině dvacátého století z důvodů rasové diskriminace v některých státech unie nemohli "barevní" občané cestovat ve stejném autobuse nebo vlakovém kupé s "bílými", se volba afroameričana stala šokující událostí pro veřejnost. Nikoliv však pro zainteresované. Černý šerif, jak byl nemalou částí veřejností prezident Obama nazýván, plnil dokonale ideje Divokého západu. Černá loutka za svého šerifování dokázala zdvojnásobit vnitřní dluh US během pouhých pěti let. K tomu bylo zapotřebí v dějinách US vždy nejméně deset prezidentských volebních období.

PS: Podrobnosti se dočtete v Nových dějinách světa vydaných v roce 2045.

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články