Česká televize školí hloupé seniory 60+

Alespoň tedy, v nedělním hlavním zpravodajském pořadu, té jejich nápravě  věnovala fůru času........…

Podnětem uvedené  "dobročinnosti"  byly nejspíše citované výsledky jakéhosi průzkumu, který vykazoval, že především penzisti nedostatečně  důvěřují oficiálním médiím.

Sebevědomím  překypující  školitele , ani na okamžik nenapadlo, že  za  tou nedůvěrou, by mohlo  být také  něco jiného, nežli totální   duševní  úpadek   starochů. 

Ovšem,  zmíněnou nedůvěřivost, co tihle veřejnoprávní redaktoři, tak suverénně  považují  za projev úpadku,  duševní méněcennost, lze,  právě tak  interpretovat,  jako pozitivum – výsledek, často draze vykoupených životních zkušeností.

Ti, kteří na vlastní kůži zažili úchylnou komunistickou propagandu, se už dnes prostě nenechají znovu oblbnout   novými, rafinovanějšími ismy, nejmodernějšími trendy,  zvláště pak od těch povětšinou namyšlených,  novinářských chlapečků a holčiček, co si nevidí ani na špičku nosu.

Nedělní, veřejnoprávní  politické školení těch zatracených  penzistů spolklo překvapivě mnoho drahého vysílacího  času. Padlo zde množství nejrůznějších „dobrých“ rad a doporučení, ale to hlavní - poučení, jak se smysluplně  bránit  dennodenních manipulacím s fakty, ze strany té jejich České televize, jsem se ale nedočkal...

Autor: Josef Havránek | úterý 17.8.2021 10:31 | karma článku: 22,13 | přečteno: 196x