Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak schválně:Tvaruzova versus Petranek dnes 18:35 na CT 24.Bude to skutečně interview?

1 0
možnosti
Foto

Pane Havránku děkuji, jasně a stručně napsáno, karma by, kdyby to bylo možné, byla na entou:-)

Měli jsme prakticky stejné téma: http://milenapolakova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=447630&bk=20104 a určitě se najdou i jiní, kteří se sužují tím, jak se ČT chová hrubě macešsky a píší o tom zde na blogu.R^

1 0
možnosti

Spadl mi kámen ze srdce, já jsem tušil, že pracovníci veřejnoprávní  České televize by rádi pracovali profesionálně a objektivně, ale EK jim nařídila konat jinak. Takže se jen opakuje situace z doby Varšavské smlouva a RVHP. Ještě že máme aspoň ty banány.:-)

2 0
možnosti

Lepe to napsat nešlo.R^

9 0
možnosti

A41d39a18m 50S34t11a81v96a

8. 2. 2015 14:35

Tak to si vyžaduje tisíce karem!

7 0
možnosti
Foto

ČT o dění na Ukrajině informuje stejně jako jiné televize. Nebo by bylo podle vás správné informovat tak, jak si to přeje Rusko ? Takže zprávy z této strany jsou věrohodné ?  Tak proč OBS ve které je i  Rusko informuje o událostech na místě stejně jako reportér Karas, stejně jako jiný reportéři na místě událostí. Jinak to podává Rusko.  Takže by bylo lepší vyměnit reportéra Karase a dát tam někoho, kdo bude o událostech informovat, tak jak si to přejí ti, co fandí Rusku ?

2 15
možnosti

Tak konečně jste na to pane Havránku přišel. Jediné a korektní řešení problémů s ČT a ČR (Český rozhlas) je zrušení povinných koncesionářských poplatků, ať si tyto zmíněné „kanály“ platí ti, kteří si je přejí sledovat. Já to nejsem a podpořím ve volbách každou stranu, která bude mít zrušení konc. poplatků ve svém programu. Ale jelikož v této zemi žiju už více než 66 let, tak se obávám, že takovou odvahu žádná politická strana nenajde.

                     S pozdravem M.Čižmár, Nýřany

11 0
možnosti

Máme teda věřit kryptokomunistům z Prvních zpráv, pro ně je i Syriza zbytečně umírněná levice. A hledat pravdu u lidí jako Keller nebo Krejčí, nad tím soudný člověk jenom kroutí hlavou.

2 7
možnosti

A kdo vás pasoval do pozice soudného člověka ?

1 0
možnosti

Vždyť to už vím. I jako mladý jsem přišel na toto:

Disciplína, vy klucí pitomí, musí bejt! Jinak byste lezli po stromech jako vopice! … A není to pravda? Představte si park, řekněme na Karláku, a na každým stromě jeden voják bez disciplíny! Z toho jsem měl dycky největší strach.

2 1
možnosti

No a to platí pro každý režim.

3 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články