Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

- že by měli větší štěstí na lidi než my u nás po "sametu"?

0 0
možnosti
Foto

Také levice v EU projevuje nevoli s děním v Polsku. Kdosi navrhuje pěkné řešení- aby EU vytvořila armádu ze svých europoslanců, eurokomisařů, jejich asistentů a poradců a poskytla "bratrskou pomoc" Polákům na zachování ideálů a správného eumultikulti směru.

2 0
možnosti
Foto

Je samozřejmě lepší, když televizi ovládají volené síly než síly nevolené, např. havlisté v Česku Rv

4 1
možnosti
Foto

Polsko se stává zajímavé. Ale i v našich sdělovacích prostředcích se něco děje. Právě skončila Partie na Primě s Václavem Klausem. Moderátorka Kašparovská byla slušná, nechala ho doříct věty a dokončit myšlenku. Také na radiu Plus začíná cosi. Např. v neděli 9-10 Kulatý stůl. Účastni Petr Robejšek, Lenka Zlámalová, Martin Kotek a Jaroslav Šonka. Moderoval Radko Kubičko - zmatkařil z takové názorové elity.

U nás - neděle poledne - kde je Václav Moravec ?

0 0
možnosti
JH

Neříkejte, že se Vám stýská:-)

1 0
možnosti
RH

Myslíte, že ovládnutí veřejnoprávních médií jednou stranou by přineslo pozitivní posun?

6 1
možnosti

Samozřejmě, že veřejnoprávní média pod přímým politickým řízením jsou špatné řešení. Ale je to pořád mnohonásobně lepší řešení, než média řízená víbůhkým, bez odpovědnosti, bez jasných cílů.

4 1
možnosti
PV

Ono je pro začátek důležité, že s tou šílenou propagandou mají tendenci něco dělat. A jestli je to demokratické? Ta vládní parta neprošla volebním kláním? Myslím, že jo, na rozdíl od všelijakých nevolených šéfiků evropských komisí a legendárních neziskovek, co tak umanutě ovlivňují veřejné mínění.

13 4
možnosti
MK

Když je to propaganda, tak proč to sledujete? Vždyť dnes máte na výběr a nikdo vám nevnucuje, že musíte sledovat ČT, protože jiná televize anebo zpravodajské médium neexistuje? Můžete sledovat média v jakémkoliv jazyce anebo nesledovat.

1 8
možnosti
VC

Ono to vyhrávání Beethovenovy 9. může mít opačný smysl. Jedná se totiž o Ódu na radost. Proto by spíš měla současná televizní garnitura vyhrávat Beethovenovu 6.

1 0
možnosti
Foto

Pane Havránku, jsem vyděšený z vašeho pojetí demokracie. Nehájím impotentní mediální rady, ale zásadně nesouhlasím, aby za fungování veřejnoprávních médií zodpovídala vláda. Vždyť ta média ji mají kritizovat, být její veřejnou kontrolou!!!!

5 2
možnosti
VC

Souhlas - mají kritizovat. Ale musí být i nestranná. Pokud bude stejným způsobem kritizova i vedení EU, tak je to v pořádku. Takže se situace poze otočila. Otázka je, jestli k lepšímu, nebo k horšímu.

6 1
možnosti