Česká patologická média

Jak už jsem tady jednou napsal - s naší novodobou historickou zkušeností, to proukrajinské fandění nepostrádá logiku, ale...

Všechna čest spoluobčanům –  k migrantům obecně  nevstřícných, kteří  nyní v případě prchajících Ukrajinců,  najednou ochotně otevřeli srdce i peněženky!

Pokud jde ale o česká média, tady ovšem platí, že nic se nemá, nesmí přehánět, že k fandění jsou vhodnější  sportovní stadiony Jistěže - válka zrovna není ta pravá doba na dokonalou  objektivitu, na pečlivé vážení každého vyřčeného slovíčka.

Ale – co je moc, je moc!

Z valné  většiny českých  médii se na čtenáře, posluchače, diváky, už měsíc  dennodenně valí , že ruská armáda útočí především na nemocnice, školy, školky, civilisty, děti, těhotné ženy.... Putin je odepsaný, Rusko krachuje..., že jde  o válku čirého Dobra s čirým Zlem.

Stávající, značně  patologická česká novinařina, teď čím dál víc připomíná propagandistické, komunistické manýry tak někdy  z období korejské války - jen americké imperialistické hrdlořezy, teď vystřídali ti ruští!

Zejména v případě  novinářů navíc platí - Sympatie jsou jedna věc - fakta druhá!

Ale, říkejte to těm krátkozrakým  snaživcům – skálopevně přesvědčených, že účel světí prostředky, že tím hloupým aktivismem pomáhají!

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 14.4.2022 10:31 | karma článku: 21,67 | přečteno: 231x