Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... ale jak by tam dneska ti Johani a Helmuti s radostí ty smějící se bestie vítali ! By hejkali blahem mít za souseda vysmátýho Karla, Pepka, Jardu,- ..... von ten Alibaba a 40 loupežníků jak vidno není žádný terno VEU!

3 0
možnosti
SB

Já bych samozřejmě neodepíral etnickým Němcům, tedy lidem s evropským myšlením, aby sem přicházeli, ale vím, že lidská přirozenost je taková, že by na nás stejně koukali skrz prsty. Potřebovali by oni nás a nikoli my je, ale předsudky jsou silnější než logika nebo než pocit vděku.

Nicméně by to dívání se skrz prsty zůstalo pouze v rovině nějakého mírného pohrdání, ale nepřecházelo by do nějakých závažných společenských problémů. Tak tomu bylo ostatně po staletí, kdy Němce se na Čechy vždy dívali jako na podlidi, ale oni nechávali žít nás, my jsme nechávali žít je, téměř jsme se nestýkali, ale ani jsme si navzájem nepřekáželi. Třeba při zastavení na ulici "nevíte, jak se dostanu tam a tam" to celá staletí fungovalo bez problémů a na příslušnou chvíli oni zapomněli na to, že mluví s podčlověkem, a Češi zapomněli na to, že mluví s nadutcem.

Takže pro pomoc bych byl, ale nevěřím tomu, že by určitý pohled německého nadčlověka na české podlidi nechali doma. Přinesli by si ho i sem, ale nebylo by to tak silné, aby to bránilo v soužití. Takže by mi to ani nevadilo - povznesl bych se nad to.

A navíc už by nepřicházelo v úvahu nějaké burcování zpoza hranic, jako v případě Hitlera. Německo už by nebylo Německem, a tak by ani nebylo odkud burcovat.

To je můj názor.

4 0
možnosti
Foto

asi moc často nepřicházíte s Němci do styku.

0 4
možnosti
LS

Před pár minutami jsem karmoval taky hezky pojatý článek o sluníčkách od pana Bubeníka. Už je pryč.

0 0
možnosti
LS

tak už je zase zpět;-O

Jinak s kolegou Hermánkem Vám to vyšlo skvěle :-) Češi smějící se simulující bestie, když to shrneme.

1 0
možnosti
Foto

Pobavil jsem se, pane Havránku. Jen jsem vyvěsil článek o "Bandě simulantů", tak vidím Váš článek o "Smějících se bestiích".

Tak uvidíme, jestli to Německo a s ním i my ve zdraví přežije. Zdá se mi jakoby napadené německomorkou.

3 0
možnosti
JH

No, asi nejsme ti úplně správní národovci:-)

1 0
možnosti
JP

K blogerům se nebudu vyjadřovat, jsou tu někteří, kteří mají privilegia u lupy a mohou bez ustání napadat, zesměšňovat druhé, ale jakmile je někdo chce uzemnit, tak lupa ho smaže. Již se mi to vše hnusí, raději jen číst a držet si klobouk, anebo s pokorou se přidat kupředu levá Babišová.On už nám to Gazdík naznačil. Fuj.

3 0
možnosti
JH

Pane Prášku, také jsem si všiml, že ve zdejší diskukusi kdosi řádil, že ta Vaše předběžná diagnoza privilegovaného kolegy Hejny se kamsi vytratila.

Místní srandista Abelovský, Vám ale možná vysvětlí, že jsem to já, kdo tady maže diskusi, nebo alespoň udává diskutéry a ničí jim tak život:-)

3 1
možnosti
Foto

rád čtu blogy se smysem pro humor:-)

7 0
možnosti
JH

Jak už jsem napsal - o mnoho víc nám toho nezbývá....

4 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články