Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musel jsem se hodně smát, že "Brusel by měl pochopit .......";-D;-D;-D;-D

Naopak my musíme pochopit Brusel, protože Brusel radí pomáhá a dělá ze všech nejlíp,  vždyť v Bruseli  jsou ti nejlepší, nejchytřejší, nejoblíbenější a nejfundovanější ti nejlepší z nás (z Evropanů). A vše dělaj jen a jen pro blaho Evropy, evropského lidu, demokracie a celosvětové humanity. A svou práci berou jako službu lidu a dělají zadarmo, teda skoro zadarmo, protože by si ve skutečnosti za svoji práci zasloužili minimálně 12x více než dosud dostávají.

1 0
možnosti
Foto

Brusel je nějaký člověk? To je město, pokud vím.

Pokud chcete, aby někdo něco změnil či napravil, musíte ho správně adresovat.

Tzn. v daném případě nejprve zjistit, kdo rozhodl ve věci, která se Vám nelíbí. A třeba jmenovitě. Např. jak v dané věci hlasovali naši poslanci. To by bylo zajímavější, než nějací anonymní "ONI".

1 0
možnosti

J25a69n 94R52á86ž

28. 5. 2015 11:28

Ano, na to nesmíme zapomenout. A hlavně ne na cynismus socialistického guru Kellera, který hlasoval PRO rezoluci, která kvóty schvaluje a při tom se vyjadřuje, že je proti kvotam,

To, že hlasoval proti článku 8, je stejně trapná výmluva, jako kdyby někdo protestoval proti smluvním pokutám ve smlouvě, ale pak smlouvu i s těmi pokutami podepsal.

A to se týká i alibistických lidovců, kteří jako vždy oblbují. Doma proti kvotam vystupují, ale v Bruselu nehlasováním snížili kvórum pro schválení a tím schválení kvót umožnili. Prostě typičtí lidovci! Voliči v ČR by neměli zapomenout, že Lidovci jsou křiváky pořád!

3 0
možnosti

Tady přece nejde o to, která země "umí" přijmout imigranty a která ne. Přerozdělení imigrantů není řešením ani příčin, ale ani následků exodu lidí z Afriky a Blízkého východu. Vyspělé státy by se měly soustředit na pomoc těmto lidem na jejich domácím území a do EU je prostě nepouštět.

Mimochodem, jestli se nepletu, tak v ČR žije a pracuje snad nejvíc Ukrajinců v Evropě a máme tu i početnou vietnamskou menšinu a žádné systémové problémy nejsou. Takže ono to není tak pravda, že neumíme integrovat imigranty, my jen neumíme integrovat imigranty z afrických a arabských zemí, a to v první řadě kvůli jazykové a pak i kulturní barieře.

1 0
možnosti

V tom posledním odstavci jste realitu vystihl na jedničku! ;-)

0 0
možnosti
Foto

I68v43a94n 44M56a34r59e81k

28. 5. 2015 8:09

Karma jako vždy.

A jinak,aparátčíci ať už v bruselském či našem parlamentu mají jedinou starost >>>plná "koryta", vše ostatní je jen zanedbatelnou věcí  kterou nestojí za to se vůbec zabývat !;-(Rv

1 0
možnosti

Zlatá slova ! Zlatá slova ! Doufám , že to taky bude číst Sobotka , než na ten počet poslušně kývne !!

2 1
možnosti

Mně se ale nezdá, že by Sobotka poslušně kýval na tyto Bruselské ptákoviny. Nevím kam chodíte na tyto "poznatky". Asi vás žere, že teď nejsou u koryta kmotři...

0 2
možnosti

Dnes jste pravdopodobne nejaky nesoustredeny a mate tam dost zavazne chyby. A to predevsim v predposlednim odstavci. Pokud organismus prijemce respektuje jen neco z darcovske tkane neni chyba na strane darce.

Prehodnotit sve pocinani by mel operater ci organismus prijemce.

0 0
možnosti

Proč? Ono je napsáno někde ve hvězdách, že v případě nekompatibility je chyba na straně příjemce? Navíc přirovnávat nevyžádanou imigraci k darování životně důležitého orgánu je jaksi mimo samo o sobě.

Správně píšete, že své počínání by měl přehodnotit operatér, tedy EU. Ostatně v předposledním odstavci se nepíše nic jiného...

1 0
možnosti

Romskou menšinu neumí integrovat v podstatě žádný stát v Evropě, pane Havránku.

4 0
možnosti

Západ tyto země destabilizoval hlavně tím, že na nátlak marxistů a podobné svoloče ponechal své kolonie neschopným domorodcům. A ti ukázali, že nejsou schopni si sami cokoliv podobného tomu, co touží získat obsazením Evropy, udržet, natož vytvořit.

6 0
možnosti

Mozna by nebylo spatne zauvazovat, kdo a za jakym ucelem tento prostor pro 'marxisty' uvolnil. Nehledal bych problem jenom v nich samych.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články