Bradáčová, Bradáčová...

Říkal jsem si začátkem minulého týdne, když se v  médiích objevil ten  autentický výrok vrchní pražské státní zástupkyně, obviňující šéfa  protikorupční  policie Martince…

Je to sakramentsky  silná káva.Takovými řečmi  si snad  mohou ve  frontě, někde  na poště krátit čas nudící se babičky, dědečkové, ale rozhodně  nikoliv lidé  v postavení Lenky Bradáčové a to i kdyby si  stokrát myslela, že  mikrofony byly vypnuté a to ani  v případě, že by tahle její  třaskavá  informace byla relevantní.
Takové záležitosti se sluší  řešit na úplně jiné úrovni a  nikoliv se s takovými  fakty, možná  jen pomluvami,  soukromě  svěřovat nějakému rozhlasovému moderátorovi…
Jak se dalo očekávat, Tomáš Martinec ten útok populární státní zástupkyně neustál, ale přesto jakékoliv  pikle   vylučuje. Zjevně mu důvěřuje i policejní prezident, který už Martincovi  chystá  jinou  důležitou funkci ve vedení Policie ČR.
V každém případě jsme  svědky něčeho hodně nepěkného. Buď se tedy těžce  provinil dnes už  bývalý šéf protikorupční policie, nebo ta  mediální hvězda  zničující pomluvou, šířením poplašné zprávy.  
Nedovedu si dost dobře představit, že  to současné řešení, kdy se  vlk nažral a koza zůstala celá, je řešením definitivním, že si to někdo pořádně neodskáče!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | neděle 28.4.2013 18:31 | karma článku: 20,38 | přečteno: 1136x