Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dar.p

8. 8. 2012 7:25
Nevím proč se do B. Sobotky strefují?

Za těch cca 15 let co je v politice neřekl nic zábavného a teď to prostě zkusil a není to špatný,  sedí to , jen  tak dál.  Nar rozdíl od hulvátů typu(opilého)  zemana je to i vtipný. Kníže od té doby co pracuje pro kalouska také pohoršil... Nic ve zlém pane Havránku, ale tento článek se Vám nepovedl

0 0
možnosti
H

hovn

8. 8. 2012 0:25
Pane Havránku,

Ať je to, jak je to- souhlasím nebo nesouhlasím - tak vždy to má záviděníhodný šmrnc a v tomto směru opravdu nelze očekávat že to vobyčejňáci poberou a proto považuji jen za logické, že diskusi neotvíráte. Bohapusté prskání stejně k ničemu nevede.

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

7. 8. 2012 22:54
U mne zabodoval Kalousek

Když okomentoval prohlášení knížete o pár fackách, že neví jestli to má brát jako konstatování, nebo jako výzvu...:-)

0 0
možnosti
T

Trin.iti

7. 8. 2012 21:48
Co se mu stalo?

Najednou povolil pod jedním článkem diskuzi? Asi mu to nedošlo. A stejně plácá hlouposti. Nestojí za to to čístRv

3 0
možnosti
LC

jáša

7. 8. 2012 21:36
Havránku ,

vy jste neskutečný pokrytec, který účelově zkresluje všechna fakta, jenom aby jste mohl poškodit stranu ČSSD, její členy , nebo samotného jejiho předsedu. Vy se navážite skoro jenom do ČSSD , jejich členů , nebo jejich programových cílů , beztrestně je urážite , použivate lež , nepravdu , nebo polopravdu jako argument a to všechno bez možnosti vám odpovědět. Mimo tento blog jsem ještě nikdy nezaznamenal možnost diskuse pod vaším blogem.

Vaše výmluvy , že vás blokuje admin diskuse  vám nemůže věřit ani inteligent vaší úrovně.

2 0
možnosti
LC

jáša

7. 8. 2012 20:37
Úsměv idiota

sluší i blogeru Havránkovi a především jemu .

2 0
možnosti
F

fanda2

7. 8. 2012 18:10
Pane Kulo,

váš slovník, plný sprostot a invektiv směrem k panu Sobotkovi je vaší vizitkou. Vizitkou člověka, který nikdy nebyl a nebude poslancem, členem vlády, předsedou silné politické strany, který je NIC, jedno velké a bezvýznamné NIC. A už to jiné nebude, takže zde je hledat prameny vaší bezedné nenávisti a zloby.

Pan Sobotka mi není osobně nikterak sympatický, ale přesto - co on už musel zkousnout urážek, napadání, posměchu. Vy se mu také otevřeně vysmíváte, zesměšňujete jeho vzhled. Přitom ale vehementně kritizujete jeho poznámku, byť lehce nejapnou. I když v podstatě pravdivou a trefnou. Anebo "kníže" může urážet občany a poslance, třeba tím, že prohlásí "když se kecají blbosti, spím" (ještě si to fanfarónsky dá vytisknout na bilbordy). Tohle vám nevadilo? Jste hodně jednoduchý člověk, dokážete-li napsat takhle podlý článek. Ale, jak už jsem psal, ta zlost, že vy nic neznamenáte a už znamenat nebudete, je obrovská, že?

2 0
možnosti
F

fanda2

7. 8. 2012 18:22
Re: Pane Kulo,

Samozřejmě, tento příspěvek patřil autorovi, panu Havránkovi. Ale na pana Kulu sedí také.

2 0
možnosti
PK

pavel kula

7. 8. 2012 13:34
Levicový nesmysl

Na tom není nic zvláštního, pane kolego. Při čtení všemožných diskusí a článků jsem zjistil, že levicově orientovaného člověka a především politika, poznáte bezpečně podle nesmyslu pro humor. :-)

P. S. Ta otevřená iskuse mě opravdu potěšila. Sdílená nadávka, poloviční nadávka ;-D

0 0
možnosti

petr66

7. 8. 2012 17:33
Re: Levicový nesmysl

Tak mně posím vysvětlete jaký je rozdíl, mezi humorem Sobotky a Havránka. Jediný rozdíl vidím, že Bohuš plácne blbost jednou za čas a Havránek ji plácá pravidelně . Je ovšem pravda, že ani vy se nemusíte stydět, určitě nezůstáváte pozadu;-)

1 0
možnosti
RK

romualda

7. 8. 2012 12:16
Doufejme

Doufejme, že až se bude hlasovat o zmrazení důchodů, tak Schwarzenberg dokáže, že to s obranou důchodců myslí vážně a nebude hlasovat pro.

1 0
možnosti
B

bohacovajarca

7. 8. 2012 11:52
Kdepak

Havránek, to je pašák, lepšího obhájce si knížepán zvoliti nemohl! Ty jeho uštěpačné sarkastické inteligentní blogy, to je vždycky pošušňáníčko! Nechci obhajovat Bohouše, tenhle člověk nikdy pořádně nepracoval, živí se pouze "politikou", i na byteček si z ní našetřil, ale venkoncem není v politice takto šikovný sám....nicméně strefovat se do Sobotky ohledně jeho vizáže, přímo hovořit o něm, používat vulgární výrazy zesměšňující inteligenci tohoto člověka, z toho jednoznačně vyplývá, že Havránek je super pašák a mozek nad mozky! Navrhuji ignorovat a nečíst jeho další inteligentní blogy! Ať se jeho Výsost knížepán hájí sám!

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články