Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

K96a85r95e56l 37V47o84v30e58s

9. 11. 2014 17:14

Jo Gusto tady je husto se už pomalu začíná blížit i k vám !;-D

0 0
možnosti
PP

"vůle budovat občanskou společnost, cítit společnou odpovědnost". Ano, ta vůle tady byla pár měsíců po předání moci, pak bylo budování tunelů a občané zase ztratili chuť cokoliv jiného budovat. A odpovědnost? Tak maximálně za sebe, ale ne u všech. A tak to tady chodí stále dokola.

1 1
možnosti
KV

K69a51r68e94l 87V56o78v74e38s

9. 11. 2014 13:37

Prostě se to klukům nepovedlo, zdá se, že velká většina společnosti jich má plné zuby, jako tenkrát komunistů.

Opět se opakuje stejný princip, pravdoláskaři káží vodu a pijí víno. Takže se tak mnoho za 25 let nezměnilo. Máme banány, dámské vložky a pokud máme peníze můžeme cestovat kam libo.:-)

9 1
možnosti
JP

J29o77s82e28f 87P54o27t18r

9. 11. 2014 18:30

Pane Voves,

tak proč je volíte?, Pokud je nevolíte, tak proč je volí většina, když jich má  plné zuby?

A koho byste navrhoval vy ? Sebe a své kamarády, mimozemšťany, komunisty?. Prozraďte nám to.

0 0
možnosti
Foto

Nejdříve jsem nesouhlasil a když jsem si to přečetl ještě jednou a pomalu tak ano R^

0 0
možnosti
Foto

Klaus byl hlavním bojovníkem proti občanské společnosti. Jeho neblahé důsledky, kdy díky svému vlivu, zasel do myslí obyvatel červa nedůvěry a zašlapal snahy o bytváření takové společnosti.

Zašlapal hodně hluboko, jak se i tady dá číst.

0 4
možnosti
JS

Závažný problém současné doby, nebo závažný problém pana Josefa Havránka?

Mons. Václava Malého, světícího biskupa pražského zve Český rozhlas Dvojka do pořadu Jak to vidí, pan Josef Havránek  "kvůli blokaci nemůže reagovat na dotazy, výtky, vyložené hlouposti, případně ani poděkovat za zajímavé poznámky k textu ..."

0 2
možnosti
PP

Proboha, co jste zač? Váš chorobný mozek pln invektiv a nenávisti k pisateli má nějaké osobní důvody? Chlubíte se železným zdravím, ryzím charakterem. O obojím mám pochybnosti.

1 0
možnosti
MM

Zřejmě jsem žil v jiné zemi a v jiné době. Na to, že by si komunisti  stěžovali na apatii občanů, to jim maximálně vyhovovalo a dokonce vyzívali k aktivitě občanské společnosti, kromě té oficiálně povolené, tak na to si fakt nevzpomínám.

2 5
možnosti
MM

Nedá mi to, ale pane Chrástku, jste s těmi mínusy legrační.

0 0
možnosti
JR

J32a25n 88R10á29ž

9. 11. 2014 11:19

Vnímám to stejně!

Když se v praxi ukáže, že nějaké idealistické pojetí života společnosti je nerealizovatelná fikce, stane se "mrtvou" ideologií, za níž stojí už jen pár dogmatiků. Zbytek ji abstrahuje i když její hlasatelé vyvinou jakýkoliv tlak. A nějaké autoritativní moralizování tomuto stavu nijak nepomůže.

Idealismus je většinou neškodný, když se nestane nástrojem mocenských struktur. Např. praktické naplňování ideálu multikulturní společnosti prokázalo že je to přímo společenský škodlivá chiméra blouznivych idealistů a přesto je nám tato ideologie sveřepě nadále mocensky vnucována stejně, jako nám byla komunisty sveřepě mocensky vnucována fikce úspěšnosti budování socialismu i po jeho faktickém zhroucení.

5 0
možnosti
Foto

Soutěž politických stran se zdá být naší společnosti otravná. Přesto si myslím, že takto zdlouhavý, precizující proces je zrání hodnot demokraie.

Andrej Babiš to bere hákem, šokem, ale myslím, že to není zrovna ten ideál pana Malého.

2 0
možnosti
PS

cítit společnou odpovědnost…

zajimave téma pro bezdomovce, pokladni v marketu za 8000, - Kc a nezamestnane.

No, ja nevim....

2 0
možnosti
Foto

Pane Sýkro, o prodavačky a o pokladní v supermarketu  je obrovský zájem a na jedno  volné pracovní místo se hlasí až 70 zájmeců. Plat se pohybuje kolem 15 000  až 17 000 Kč  hrubého. V supermarketu může prodavačka udělat velmi rychle slušnou kariéru. Budete překvapen, ale práce pokladní vyhovuje ženám s dětmi. Proč ? Protože mají možnost si plánovat směny tak, aby měla volno tehdy, kdy potřebuje být s dětmi.

1 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články