Bezstarostná ODS

Zatímco ČSSD snaživě organizuje oranžové potlachy, přítel předseda, jako na běžícím pásu, pronáší své perestrojkové projevy a straničtí předáci se rozjařeně navlékají do  hokejových dresů, ODS zvolila neobyčejně originální předvolení kampaň zaměřenou především na fyzickou přípravu. Mnozí  občanští demokraté se s neobyčejnou urputností ,už nějaký čas, vzájemně drží pod krkem !

Jsou rozpouštěná rozhádaná místní sdružení, vnitrostranické spory se řeší před soudy, krajští funkcionáři se chytrácky distancují od těch nejvyšších vládních - to vše zřejmě inspirováno tím " zábavným" pošťuchováním náčelnictva - Mirka Topolánka s Vlastíkem Tlustým.

Opravdu nevím, proč se zrovna nyní tak rozpovídal Václav Havel a po letech odhodil tu starou, nepadnoucí masku nejvyššího spravedlivého, když veřejně apeloval na Pražáky, aby v žádném případě už nevolili ODS. Možná v tom , mimo těch špatných   kamarádů,hraje roli i skleróza - krom do Senátu, který Havla příliš nezajímá - se v Praze letos totiž vůbec volit nebude, ale i kdyby - občanští demokraté rozhodně nepotřebují žádnou "pomoc" zvenčí. Ti se podle všeho postarají o ten svůj volební debakl vlastními silami !  Ale  třeba jsem   jen  zase  přehlédl  tu legendární nadčasovost  eprezidenta...

No, když už tedy vůbec nic jiného, snad se nyní alespoň starému pánovi mocně ulevilo, když ze sebe konečně dostal to, co v sobě taková léta nezdravě dusil.

Bylo by to všechno docela zábavné, kdyby to ovšem tak nenahrávalo ještě mnohem, mnohem větším a nebezpečnějším babrákům ...

Autor: Josef Havránek | úterý 3.6.2008 8:34 | karma článku: 17,77 | přečteno: 1486x