Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

V poslední době se čt chová jako by byla pobočkou "Al jazeera".

0 0
možnosti
JP

Co se ale neřeší, je okrádání občanů státem. To jsou ty koncesionářské poplatky. Dnes má každý přijímač a setobox  automatický laděný tuner na všechny pásma a tudíž i na rádia. Takže když chci posloucat jen televizi a rádio ne, přitom nevlastním jiný rádiopřijímač, tak poplatek za rádio musím platit, protože mám setobox. Ještěže nejsem zavřený za znásilnění, ač vercajk na to mám.

1 0
možnosti
RM

Problémy České televize jsou tři:

- sociaistický způsob vybírání koncesionářských poplatků (v podstatě vydírání občanů)

- socialistické kamarádčafty v ČT a s tím spojena antidramaturgie

- tvrdé politické ovlivňování ČT

Řešení: jeden zpravodajský kanál a zbytek prodat, zrušit koncesionřské poplatky a hodit ČT maximálně 1 mld. ročně z daní. Programová skladba se z 99% kryje s komerčními televizemi, reklamy je tam nadbytečně a zpravodajství a publicistika je kvalitativní dno.

7 0
možnosti
AS

A42d69a15m 66S88t69a80v82a

20. 8. 2014 7:58

Já bych ty problémy rozšířil ještě o dva: Mathé a Janeček. Jen tak mimochodem - Doufám, že to je náhoda, která nemá souvislosti, i když jméno Mathé zrovna tak frekventované není: ale v programech ČT jsem již zaregistroval další 2 jména Mathé - dívčí a chlapecké. Z toho mi vystupuje, že tenkrát to byl  za naše peníze podnik pro ty, kteří spolu kamarádili, to přetrvává, a navíc dnes se z toho stává rodinný podnik. Rád bych se mýlil.

2 0
možnosti
PS

Zkuste sledovat předpovědi počasí ČT - pomalu svou kvalitou a obsazením vytlačuje hlavní zpravodajské pořady,a když nastoupí paní vedoucí Míková,mají chlapi téma k debatě na dlouhou dobu;-).Já už pomalu na nic jiného nekoukám,zvlášť teď,před dovolenou.

4 1
možnosti
JH

myslite ten porad, kde po vetsinu doby vykladaji jak bylo, co jim kdo poslal za fotky a pak si struhnou tipovacku? 8-o Tak z toho se mi taky otvira kudla v kapse......sledovat se daji leda vecernicky

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články