Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Josefe, včera jste měl karmu 39,95 a já vám za článek taky jednu udělil. No a dnes máte 39,94. ?!!

0 0
možnosti
PH

Po přečtení článku a diskuze,bych chtěla dodat ,že ta žena nemohla vědět co jsou  její sousedé zač ,jako ani my nebudeme vždy vědět co jsou naši sousedé zač a taková věc se stát může ,ale rozhodně lze toto eliminovat .Ovšem pouze v případě,že politici vezmou rozum do hrsti a začnou už konečně nějak řešit uprchlíky.Protože čím víc jich tu bude tím větší bude šance ,že takové sousedy budeme mít také.A ano ta politická korektnost je odporná a ,že nenazýváme věci pravým jménem je fakt .Proto já islám u nás nechci a ,protože nejsem spasitel přeju si aby imigranty vraceli zpět .:-/

15 0
možnosti
JL

J64á59n 68L56o62s28k82o73t

6. 12. 2015 17:46

Podľa toho ako Polický RvRvRv agilne vstúpil do diskusie tak pán Havránek R^ napísal dobrý a pravdivý blog ;-D

20 2
možnosti
EF

E94r50i14c 11F53a93u77s40t

6. 12. 2015 15:23

souhlas, myslím si to samé.

19 0
možnosti
IM

I52v94a20n 30M92i21n52á63ř

6. 12. 2015 14:27

... byl zastřelen za SCHVALOVÁNÍ atentátu na říšského protektora Reinharta Heydricha! Tato hrůzná věta, kterou slýchávali z tlampačů rodiče mé generace se mně vybaví vždy, když kdokoliv z tzv. dobroserů, má tu neskonalou drzost a označuje své spoluobčany - jen pro pouhé ODMÍTÁNÍ islamizace naší země - fašisty a nácky !!!

51 1
možnosti
PRB

Přesně! Já už při těchto drzích obviněních, všelijakých adventních a jiných výzvách a pod. vidím rudě.

10 0
možnosti
MK

Trolicky. Jasně. Kde jinde by mohl být tento rozjasaný šašek :)

11 6
možnosti
JN

V životě by mě nenapadlo, že budu souhlasit s panem Polickým, ale ten bídný den nadešel. 

Prosím, přihlašte se tu všichni, kterým nebude vadit, až se k vám dostaví Policie ČR s požadavkem, že chce vidět obsah balíčku, co vám došel poštou!!!

To bude řevu, co? 

Možná i ukážete, protože vám nic jiného nezbyde, ale vzápětí si půjdete stěžovat na facebook, do blogu, do novin, na radnici a máte-li rázného manžela, obejde si sousedy a seřve je na tři doby, co si to dovolujou - vše za výrazů jako estébácké, komunistické a jiné praktiky.  

Nebo se pletu...? 

Sama mám sousedy, co tu za tmy kutí v garáži. Neměla bych je jít udat...? Sice jen nahazovali omítku, ale kdo ví, určitě měli za křídlem garážových vrat i bednu výbušnin... 

Jako vždy budujeme lepší svět proti terorismu, že jo. Udáváním a kontrolami všeho a všech. Nějak mi z toho není dobře na duši...

Jen tak na okraj, když si odmyslíme tu část "muslimové" tak story "takový milý soused" je klasická postava vražd všude po světě, masové a sadistické vrahy nevyjímaje. Došlo vám to...? A obranu nenašel ještě nikdy nikdo, protože psychopati se prostě rodí. 

Ale klidně se to rozčilujte dál, a nezapomeňte sdílet fotky a osudy postižených...

3 22
možnosti
Foto

Ale o možném podezření nerozhodovalo jen to, že kutí v garáži a dostávají balíčky jak se to tu snaží prezentovat Polický. 

Budete -li mít za souseda třeba ukrajince, nebo cikána nebo muslima budete si pravděpodobně všímat vís jeho chování než když bude vedle vás bydlet Polický. A o vašem podezření bude rozhodovat tisíce maličkostí, které samozřejmě pak nebudete všechny uvádět na policii, když se začnete cítit ohrožena.

3 1
možnosti
VJ

Bravo, pane Havránku! R^!

14 0
možnosti
JM

"americké manýry" ;-D

4 0
možnosti
Foto

J93a53n 92P23e96c98h26a

6. 12. 2015 12:27

Souhlas a karma. Přehnané korektnosti se musí učinit přítrž, jinak nás to všechny semele a zničí.

32 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články