Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J96a70r58a 51R82a19n97k

21. 3. 2015 10:51

Ja nevim, ale nejak se nam ten klub Pratel rozsiruje i po odletu pana Vyvadila do Moskvy, jeden precte Olsera a smichy se nemuze udrzet a ted dalsi, kdyby vubec nekdo ve svete o teto akci vedel, ale nikdo o tom nepise, jen tihle stari stranici, kteri si jeste pred poslednim vydechnutim chteji vyslechnout, ze uz zase patrime k SSSR:-(

3 2
možnosti
ZD

mohu a nemusím souhlasit s konvojem Amiků...ale pokud tady byla Varšavská smlouva...tak se tady jezdilo také a také se skřípalo zuby a také tady byli ti ...kteří cizí vojska kvitovali s jásotem.. jenom projedou a země zůstane tak...jak ji sliboval Havel...když se pasoval k moci....a to ...že zde nebude žádný voják cizí země...aby jim náhodou nedošlo palivo jak Varšavské smlouvě v roce 1968 na pár dlouhých let...nu a když se chtějí pochlubit ...ať se chlubí...hezký den ZD...;-);-);-)

5 1
možnosti
Foto

Řekl bych , že nejde o " zdvořilostní návštěvu ". Podle mne se jedná o vysoce účelovou akci členů NATO , s níž navýsost souhlasím. Chceme ukázat , že nejsme jen do počtu. V dnešní době opětné polarizace světa - tedy , zejména Evropy - je dobré ukázat , kam náležíme. Těch pár na chvilku ucpaných dálnic a o něco více naštvaných putinofilů snad za to stojí.

10 4
možnosti
Foto

Abychom ukazovali, že nejsme do počtu, je povolení k průjezdu, směšným důkazem. Hlavním důkazem by byla 50.000 bojeschopná armáda. A proto jsem. Ne, pro hloupé ukazování svalů nota bene cizích.

2 3
možnosti
LN

..devadesát procent kilometrů pojedou po dálnicích...co tam chcete otáčet...???

9 1
možnosti
JN

V době GPS satelitní navigace je nápad s otáčením cedulí atp. důkazem jejich inteligence.

7 0
možnosti
ZD

nu ... nevím jak to s tou inteligenci je...ale panu Havránkovi jistě nechybí...;-D;-D;-D

5 1
možnosti
PV

P71a39v77e47l 58V35é24b45r

21. 3. 2015 7:28

Vám asi pojmy, jako GPS a podobně, nic neříká...

7 2
možnosti
PR

To je pro nej imperialistické pozlátko.:-)

4 2
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články