Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozhodnutí MF nemusí být vždycky pana Babiše. Rovněž záleží, kdo mu co poradí, protože ministr nemůže obsáhnout celou problematiku. Počkejme rok, až se prokáže, co nové vedení mezitím dokáže. (Já snad nahradím blogera Prince, který tu zveřejňoval básničky).

0 0
možnosti
MP

Národ má takovou vládu, jakou si zaslouží.

0 0
možnosti
JP

Českému národu, bohužel důvěřivému a navíc někdy i hloupému, slibem podmaněnému jde těžko pomoci. ;-(

1 0
možnosti

Hlavně ukázat, jak jsem chytrý a povyšovat se nad ostatní. Nevím jestli lze pomoci arogantnímu hlupákovi, který se takto chová. Možná mu vymáchat hubu v bahně, aby pochopil, že není lepší než ostatní.

.

Jako volič SSO (z nouze) tu můžu psát "já to věděl, že Babiš není dobrá alternativa zavedeným stranám". Víte proč to nepíšu? Protože jsem to v době voleb velice dobře tušil, ale vědět jsem to nemohl. A chápu lidi, kteří ho zvolil jako alternativu. A chápu lidi, kteří si stále myslí, že určitá alternativa vůči zavedeným stranám je. Nevím, jestli Vy někdy dospějete k toleranci cizích názorů a pochopení jejich postojů.

1 0
možnosti
MP

Všichni z nás viděli film Hoši, guten tag. Ale stále mnoha lidem nedochází poslední věta z tohoto filmu, že už se pomalu, ale jistě plní. Tak, a ted si vás všecky kúpim!!!Pročpak si koupil všechny media, proč všude dává své lidi. Opravdu vám to ještě nedochází? Bývalí kolegové, kteří ho znají z jisté tajné spolupráce, varovali, že jde o velmi nebezpečného člověka. Komu není rady...

0 0
možnosti
JL

Jsem velice stasten z vaseho prispevku. Jeste jeden muze mluvit, vlastne psat, svobodne na medii vlastnene panem Babisem. Priste vam asi bude zbyvat platek BLESK. Jaka ztrata.

0 0
možnosti
MR

Bohužel naše republika má na své lidi smůlu, umí jen kecat druhým do řemesla a dobře vědí jak to má být, ale když přijde na věc, tak tam strčí jiného. 

Neumí si ani vychovat své politiky jen na ně krafá ... .

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články