Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem lepší. V té době jsem již volil Svobodné a navíc jsem byl také proti vstupu do EU v těch dřevních dobách.

2 0
možnosti

Svobodní, jediní volitelní. R^

0 0
možnosti
Foto

Včerejší střet ve Sněmovně Kalousek-Babiš   - jednoznačně fandím odvaze Kalouska ! Odhaluje pravou tvář mesiáše, který řval jako prase na jatkách. Andrej ztrácí nervy. Nakonec ani ty drobné živnostníky nestačí umořit.

1 1
možnosti
Foto

Omlouvám se za expresívní asociaci.

1 0
možnosti

Dnes vám pane Havránku, snad poprvé, karmu nedám. Víte, Babiš je něco, na co nejsme v naší politice zvyklí. Do politiky se v Česku chodí chudý, pak přijde "nápad" a odchází se bohatý. A najednou přijde člověk, který je extrémně bohatý, není závislý ani na ministerském platu či poslaneckých náhradách, těžko ho uplatit, takové peníze nikdo nemá. Co s tím? Střet zájmů! Ale to bude mít každý, kdo něco dokázal a jde do politiky. Na to si budeme muset zvyknout. A naopak, o nich se to do dopředu ví, všichni to sledují. Včera jsem v TV slyšel nápad, že by takoví lidé měli dostávat ministerstva, kde nebudou mít střet zájmů. Jako že ten, kdo něčeho dosáhl v průmyslu by dělal ministra školstí, ten ze zemědělství ministra spravedlnosti a tak. On i ten Ťok, pravda vlastníkem firmy nebyl, jen nějakým generálním manažerem. Počítám, že jeho ministerský plat je, proti tomu jeho původnímu, kapesné. A ministrem nebude nadosmrti, někam půjde, možná už ví kam. Pravda, mohli mu dát na starosti třeba ministerstvo zdravotnictví. A celkově ... ta současná vláda to rozhodně nedělá hůře než ta předchozí a Babiš ne hůře než Kalousek. A to říkám jako člověk, který vždy volil pravou rukou, o ČSSD by si ani neopřel kolo a ke KDU-ČSL a ANO mám neutrální vztah.

2 0
možnosti

:-)  Tentokrát hodnocení mínusové! Vidíte, že ani čtenáři nemají chuti o Vašem článku diskutovat, protože jsou tak slušně vychovaní a nechtějí Vám odporovat. Kdo Babiše volil, věděl, že je bohatý !  Já také! sledoval jsem ho před tím, už se nemohl smířit s tím, jak je tato republika pomalu rozebírána a lidé ožebračováni Nečasovou vládou, kterou de fakto řídila jeho domina

        U něj se ví jak se k majetku dopracoval. Napište, jak se dostala k majetku spousta dalších miliardářů, kteří nemají žádný podnik, nic neřídí a ve Švajcu se objeví 2 mlrd. na kontě. Samozřejmě policie to neřeší ! . A Kalousek....nejlepší ministra galaxie a blízkého okolí. Tan je z toho na prášky! A Babiš ho osolil! Bez zábran ! Jak jsem dnes kdesi četl....Kalouskovo jedenácté přikázání - nic mi nedokážou ! Nic ve zlém, ,pořád Vám fandím, dnes nemohu, byl jsem sedlákem, Babiš je zachraňuje! !!

0 0
možnosti

S názorem na Kalouska souhlas. S názorem na pomalé rozebírání republiky také, ale podle mne(v brutální zkratce) se na něm podílí rozbujelý stát a politici i na dluh podplácející své voliče, a oligarchové, jako je právě pan Babiš. Ti dosud přes zkorumpovatelné politiky,(bílé koně) s jejich účastí na zisku. (Na příklad fotovoltaické panely a přes bilión korun.) S nástupem oligarchů přímo do politiky, kde si mohou vytvářet zákony sami pro sebe, (Jako v současné době pan Babiš zákon o prodloužení výroby biopaliv o zbytečných pět let a cca pět miliard Kč svou firmu.) a likvidovat konkurenci, pomalé rozebírání republiky končí. Nastane velké!                                       Vůbec si nemyslím, že je pan Babiš,(a spol.) bývalý člen KSČ a STB a také současný majitel sdělovacích prostředků, "hlídacích to psů demokracie" tím pravým ořechovým pro tuto zem. A už vůbec pro mne není miliardářem, z čističe bot!

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články