Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Myslím, že jste normální, protože o tom občas pochybujete. Pan Dvořák, podle svých komentářů, o své normálnosti nepochybuje.

Nakonec, za normální je považováno každou chvíli něco jiného.

0 0
možnosti
Foto

Hluboce jsem se nad článkem zamyslela. Je to dost odvaha svěřit se se  svým mírným podivínstvím a dětinstvím. Dnes každý hlásí, jaký je borec a jak dobu zvládá na všech úrovních.

Docela mě vyděsilo, že nám tahle složenka nechodí a letím to zjistit.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý nápad. Pokaždé, když něco zaplatím, napíšu o tom blog. Jenom jakožto dědek moderní nelítám se složenkami na poštu, kde bych si vystál hodinovou frontu a ještě zaplatil příslušný poplatek za platbu složenkou, nýbrž to řeším pomocí bankovních převodů, trvalých příkazů a inkasních svolení. A to pěkně z pohodlí domova.

Zejména mě naplňuje pocit hrdosti, když uhradím poplatek za odvoz odpadů. Vzhledem k naší produkci by mě vyšlo levněji, kdybych tu popelnici nechal odvážet taxíkem.

Nicméně se obávám, že nadpis Vašeho blogu je velmi pravdivý. ;-D

1 1
možnosti
JH

Milý pane Dvořáku, já vlastně tyhle blogy píšu jen proto, abych se, pod tím  laškovným fotem,  dočkal těch Vašich, vždy mimořádně ,  vtipných  a  inteligentních postřehů...

2 0
možnosti
JH

Asi bych neměl napříště tak hazardovat s důvěrou čtenářů, kteří se nachytali na titulek  -  přispěchali dozvědět se něco víc o mé zvrácenosti a namisto toho musí jen konzumovat  tohle banální téma...

Možná jsou ale tyhle banální úvahy pro život  prospěšnější, nežli to obligátní mlácení politické slámy....

1 0
možnosti
Foto

Mně se to zdá normální. Za služby se musí platit. Složenek se zbavuji okamžitě. Já chci mít spíše co nejdříve za sebou návštěvu pošty či banky, kde tu platbu realizuji.

0 0
možnosti
JP

Tady v Ostravě ale zvrácenost je, pokud se týče platby za svoz odpadu. Žádnou složenku nedostáváme, radní šetří a tak již druhý rok musí každý občan si pamatovat částku a to kam to má poslat, nebo rovnou jít zaplatit na radnici. Nastane doba, kdy si budeme vypočítávat spotřebu plynu, elektřiny, vody a ostatních komodit a pak odpadnou úředníci a to už budeme ve vysněném komunismu anebo v prd............

0 0
možnosti
ZH

Tak u nás to je tak nějak radostnější, složenka za popelnice přišla už v únoru a teď dorazila složenka na 10x vyšší částku od teplárny/vodárny za vodu a teplo. Ovšem dobírací složenka;-D

0 0
možnosti
JH

U normálních lidí, je to naprosto normální. Já jdu dnes zaplatit vodu a taky budu rád, že to mám za sebou a nikomu nic nedlužím.

2 0
možnosti
Foto

Já si zase říkám, opět se mi podařilo odvrátit jednu exekuci. Dnešní doba rodí katů požehnaně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články