Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Tp09 ODS KSČM ČSSD KDU-ČSL už nemají v politice co dělat, ubudou jen škodit, aby splatili dárky/úplatky svých sponzorů. A ANO ? Co vím tak je to férová korporační strana. Takže kdo má firmu v hodnotě více jak miliarda, tak doporučuju ANO ;-)

0 0
možnosti
PK

P64a71v54e41l 12K61u60r58a27l

26. 5. 2015 22:41

Mohu připomenout že pokud Rakousko a Německo a západní svět migranty z Československa nechtěl mohl je velmi snadno vrátit do Československa kde by byli souzeni za ilegální překročení hranice.

Neměli žádnou povinnost je přijmout ale rozhodli se pro. Takže ať si Němci Italové a spol strčí nějaké povinné kvóty do brusele.

0 0
možnosti
JR

J88a84n 81R62á89ž

26. 5. 2015 13:03

Lepší než všelijaké humanitární akce, pomůže Africe kolonizace. To dělají Číňané. Místo po zuby ozbrojenych rangerů, jak to dělá NATO, místo peněz na humanitární programy odsouzené předem k neúspěchu, Číňané v Africe investují miliardy do infrastruktury a průmyslu.

4 0
možnosti
JN

A víš jak to vypadá v praxi ? To by jsi opravdu nechtěl !

0 0
možnosti
JR

J85a67n 15R79á38ž

26. 5. 2015 12:57

To, že se Schw. objevil znovu v politice je velký úspěch pražské "elity národa". Pro většinu občanů se stává čím dál, tím víc, tato " elita" i jejich maskot, okrajovým faktorem.

Takže komentovat slovní výplody pana S. nemá cenu. Spíše je potřeba připomínat jejich euforické nadšení všemi skutečnostmi, které zapříčinily marast, ve kterém se naše, i evropská společnost nachází.

1 1
možnosti
ZM

Já bych si dovolil ještě připomenout posrpnovou emigraci, která z velké části použila tzv. "jugoslávskou cestu".

Za což jsme se i patřičně po létech odvděčili humanitárním bombardováním Bělehradu.

Nejsme žádní nevděčníci, Karle Schwarzenbergu!

4 0
možnosti

Nejen humanitárním bombardováním, ale i rychlým uznáním odtrženého Kosova. Schwarzenberg a Vondra se tehdy mohli horlivostí přetrhnout. Dnes najednou prozřeli a trvají na územní celistvosti Ukrajiny. V době kosovského konfliktu je územní celistvost Srbska nezajímala. Zajímalo je jen to, jak nejvice nakopat Srby do zadnice.

4 0
možnosti
ON

Musí být selekce. Nemám nic proti emigrantům kteří opravdu utíkají ze strachu před smrtí a kteří ve své domovině pracovali a vedli normální život. Otázka je jak je rozlišit od těch ostatních.

5 0
možnosti
Foto

Kdo jiný, než místní mladíci, by se měl nebezpečí ohrožující jejich rodiny postavit? Místo toho prchají v přeplněných člunech do Evropy.... Sami. Něco je špatně.

2 0
možnosti

pane Havránku,

dnes jste úplně vedle a Schwarzenberg (i když jindy plácá pitomosti) má tentokrát pravdu. Uprchlíci prchají před něčím a je jim potřeba pomoci. Je to výraz humanismu. A je jedno, odkud ti uprchlíci jsou.

I u nás jsme zažili vlny imigrantů:

- Rusové k nám utíkali před bolševickou revolucí

- Němci k nám utíkali před Hitlerem

- Řekové k nám utíkali po vojenském převratu

- po sametu k nám přibylo 50 tisíc Vietnamců a 150 tisíc Ukrajinců.

Takže nějakých současných 20 tisíc Arabů a Afričanů tuto zemi nerozloží. A pokud si někdo myslí, že ano, pak nevěří v sílu naši společnosti.

1 9
možnosti
JH

Jak idealistické, včetně té víry v sílu naší společnosti! Kéž byste měl pravdu....

7 0
možnosti

Kolik jste poznal imigrantů Vy osobně? Kolik jich bylo a odkud byli? 8-o

2 1
možnosti

Nevím odkud byli, ale ve Španělsku jich byla spousta. Snažili se prodávat cokoli a asi bez povolení, protože jakmile se objevil policajt, tak se fofrem sbalili a zdrhli.

Pokud jsem si dobře všiml, tak kolem nich chodili pouze turisti. Místní se jim vyhýbali oklikou. Možná věděli proč.

5 0
možnosti
MD

Pokud nekdo uvazuje jako pan KS je bud hloupy, navedeny nebo opravdu hodne stary. Kazdopadne zadny velky vyber.

9 4
možnosti
LJ

A co z toho výběru jste Vy?

1 5
možnosti
AS

A64d74a75m 76S26t49a45v32a

26. 5. 2015 7:56

Přesně! A nějak ten Karel Schwarzenberg pozapomněl, že to byl právě ministr zahraničí Edvard Beneš, který se zasadil, aby ČSR přijala  tisíce uprchlíků z Německa po nástupu nacismu tam. Proto  Hitler Beneše nenáviděl a pomlouval ho, kde mohl, a koukám, že ta Hitlerova xenofobní nenávist  vůči Benešovi přerostla a zůstala v mnohých mozcích dodnes. Jsem vděčný za váš příspěvek, autore, protože jsem to chtěl uvést, jakmile jsem ty Schwarzenbergovy nesmysly četl.

10 2
možnosti
AS

A69d75a80m 74S33t71a44v27a

26. 5. 2015 8:05

A to již nepíšu, kolik uprchlíků jsme přijali z Ruska po VŘSR a jen díky, s velikou lítostí to píšu!  slabé politice Eisenhowera a administrativy USA si pak mnohé z nich  SSSR odtáhlo zpět - ale obrovské množství Rusů u nás zůstalo i přesto. A pak už to byly bolševické dohody, když jsme přijali tisíce řeckých bolševiků, o  protititovských Jugoslávcích  nemluvě. Ten chlap povídá do zahraniční politiky? Vždyť z toho vůbec nic nezná a nechápe! Jak ten mohl dělat ministra zahraničí?

9 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články