Andrej Babiš si vylepšuje kádrový posudek

Dost   mě  pobavilo, jak razantně  se  český  premiér  přidal  k uvažovaným sankcím proti těm sprostým podezřelým Rusům, že hodlá nekompromisně  vypovědět  ruské diplomaty z Prahy. „Zabili jste nám strejčka, tak tady máte přes držku!“

A když už jsem u těch citátů, mám  speciálně  pro Andreje  ještě jeden: „ Nechoď  Vašku s pány na led, mnohý příklad známe, že  pán  uklouz  a sedlák si za něj nohu zláme…“

Přijde  mi  legrační, jak se provizorní český premiér snaží na světové  scéně  zalíbit. Na tom by  nebylo nic  tak úplně mimořádného, to máme jaksi v krvi -   ta pikantnost   spočívá zejména  ve faktu, že   proti  podezřelému Rusku, doposud bez relevantních důkazů, horlí  zrovna politik,  který je sám obviňovaný  ze spolupráce s StB, z hospodářské kriminality a děsně  se čílí, že se tak děje   bez důkazů, že prý  jde jen o politické hrátky.

Rozhodně bych se neodvážil soudit, kdo vězí  za  útokem na bývalého  ruského  agenta  a stejné je to   s těmi údajnými Babišovými,  neustále připomínanými  průšvihy.

Jestli  si ale  Babiš myslí, že těmi protiruskými útoky si vyžehlí  vlastní  problémy, tak se tedy šeredně plete. Na závěr   pasuje   ještě  jedna taková  lidová moudrost:

Nečiň  jiným  to, co nechceš  aby činili tobě! 

Autor: Josef Havránek | sobota 24.3.2018 8:00 | karma článku: 22,70 | přečteno: 226x