Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J80a39n 34R69á84ž

23. 3. 2016 11:44

Autor zřejmě ještě nepochopil, že summity evropských elit, které dávají jednoznačně najevo, jak jsou rozhořčeny nad takto vedeným mezikulturním dialogem, jaký předvedli muslimové v Bruselu a před časem v Paříži, jsou nejefektivnějším způsobem boje proti terorismu!

P.S. Islám je ve své podstatě mírumilovný, a na tomto faktu nic nemohou změnit excesy pár psychopatů, kteří vyskytují v každé civilizaci, jak nám často připomínají Hatefree neziskovky. Tak už to sakra vemte na vědomí a nepište takové skrytě štvavé xenofobní články!

1 4
možnosti
JP

Buď chcete nasírat, anebo naopak nechápete Vy! Tak aby jste měl jasno, já jsem xenofob!!!!! Jinak jsem ve své podstatě velmi a velmi mírumilovný a pacifista.

3 0
možnosti
ND

Ano, jediné co politici předvádějí je falešný soucit s mrtvými a plamenně prohlašují - nedejme se zastrašit, ach jo...

3 0
možnosti
NM

...není k tomu co dodat...pouze to,že se bude opět silně bojovat z Tv obrazovky ale i ve vyjádřeních až se bude " od huby prášit ";-O

3 0
možnosti
JP

Už se stalo, už odchytili v Ostravě jednoho Belgičana a hezký zpovídali toho sluníčkaře a ten jim hezký odpovídal, asi tak jak si to čt24 přála.

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že Francouzi loni volili islamizaci Evropy a letos Němci, tak si moc nedělám iluze, že by Belgičané volili jinak.

Prostě budou volit politické strany, které islamizaci jejich zemí podporují.

Vyspělost v tomto prokázali Slováci, kteří zvolili politické strany, které jsou proti islamizaci Slovenska.

Musíme i uvědomit, že i odsuzovaný Kotleba je pro evropskou civilizaci menším nebezpečím než SPD Angely Merkelové.

7 0
možnosti
PP

Já bych vyzdvihl nejen Slováky, ale i Maďary a Poláky, kteří prokázali a prokazují občanskou statečnost tím, že volí proti proudu zprofanované EU.

4 0
možnosti
Foto

I73v90a88n 26M44a35r80e65k

23. 3. 2016 8:55

P.Havránku karmaR^[>-]

5 0
možnosti
MD

Kdyz je hloupa hlava trpi cele telo. Pokud byl ovsem mezi postizenymi nekdo, kdo vystupoval racionalne proti multikulturnimu darebactvi a silenstvi, je mi ho lito.

1 0
možnosti
TH

Belgičané dostali jen to, o co si podporou multikulturalismu kolegovali. A dokud z vedení EU nezmizí současní kreténi a politika EU a nezmění o 180 stupňu od neomarxismu, tak to bude jen a jen horší

11 0
možnosti
JP

Nevím, kam až to zajde, ale myslím si, že nás nechají vyřvat a dál si budou spokojeně žvatlat to své.

10 0
možnosti
LS

Lidé-národy chápou co je špatně. Tzv. elity nechtějí chápat. Dokud je lidé nevymění, budou se pokládat květiny a držet minuty ticha. Je potřeba současné elity rychle vyměnit. Jinak se nic nezmění.

20 0
možnosti
JH

Jen bych ty elity dal do uvozovek....

5 0
možnosti