A tihle zase udělali z politiky děvku!

Nemám ani to nejmenší podezření, že by snad ta nová vládní koalice koalic , mohla sloužit ku prospěchu téhle zemičky... .

Ti noví, nadutí papaláši mi přijdou lidsky i odborně, dokonce ještě beznadějnější, nežli jejich, nikterak oslňující předchůdci…

Pravda, patřím k pesimistům a taky jsem se už za ty roky mnohokrát spletl. Kéž bych se mýlil i teď!

Volby dopadly, tak jak dopadly a nezbývá, nežli s tím žít i když si, ani při nelepší vůli, pořád nedokážu představit, že by ta nesourodá koalice, stmelená osobní  nenávistí k relativně úspěšnému Babišovi,  nepřiměřenými osobními ambicemi a ochotná  nadšeně posluhovat, dnes už odkecanému Západu,  mohla uspět!

To předpokládané babráctví, nekompatibilních kecálků - nových šéfů České republiky, si patrně, krom jejich nejbližších, odskáčeme úplně všichni.

Tahle vláda se nejspíše rozhádá už na jaře. Spojovat je tak nejspíše budou už jen obavy o výnosné pelíšky, na které se tak rychle zvyká.

Teoreticky se tak nabízí sázka  na brzké, mimořádné volby.

Ale co s tím, když drtivá většina schopných, charakterních spoluobčanů, se té stále špinavější  politiky štítí, už dávno se ji naučila zdaleka vyhýbat, mít s ní cokoliv společného!

Nebo, Vy s IQ nad 100, snad znáte nějakou stávající partaj – politiky, kterým, byste to v těch příštích volbách, mohli s čistým svědomím, bez obav  hodit?!

Je to smutný příběh. Komunisti politiku nemilosrdně  znásilnili! Jejich humánnější  následnici, z ní zase udělali prodejnou děvku!

Autor: Josef Havránek | sobota 1.1.2022 10:31 | karma článku: 21,23 | přečteno: 200x