Diskuse

Tak nevím ...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J36a52r48a 18R31a43n34k

12. 4. 2015 20:47

Takze tim, ze ziji v Kanade 40km od americke hranice se mam vice obavat americke, nez ruske agrese? O te ruske to mam vyzkousene uz jako dite, americka se mne nedotkla.

2 1
možnosti
PD

Kdo nechce živit vlastní armádu, brzy bude živit nějakou cizí.:-/

0 0
možnosti
AL

Rusko nikdy nemělo připravenou armádu na vojenskou invazi na Ukrajinu, uvedl šéf francouzské tajné služby Christophe Gomart.

 Christophe Gomart informaci uvedl v projevu před francouzským Národním shromážděním. Dále zdůraznil, že tajné služby USA, s použitím autority NATO, podávaly nepravdivé informace o invazi ruské armády na Ukrajinu.

:-)

2 2
možnosti
Foto

Já jsem také přesvědčen, že nebezpečí ze strany Ruska je zbytečně zveličováno. Každý agresor, který chce obsadit nějaké území, postupuje rychle, ale především neočekávaně. To je základní podmínka úspěchu. Neexistuje stát, který by napřed více než rok na sebe upoutával pozornost a pak, až by všichni okolní státy byly připraveni, zaútočil. Neúspěch by byl zaručen. Rusové nejsou blázni. Ovšem návrh zrušit armádu? To je tedy síla.

1 1
možnosti
VK

Hybridní válka je něco trochu jiného. Zamrzl jste u konvenční.

2 3
možnosti
JJ

Jinak se mi zdá, že považujete zdravý rozum za propagandu a naivitu za zdravý rozum. Musíte na sobě zapracovat trochu víc.

4 1
možnosti
JR

J31a90n 81R23á34ž

12. 4. 2015 19:22

Jde o to, jaká jsou kritéria pro "zdravý rozum". Můj "zdravý rozum" souhlasí s autorem, že Rusko nás ohrožuje asi stejně jako USA. Tedy v současnosti můžeme být v klidu. Dokud neděláme moc velké vlny, nechávají nás obě velmoci v relativním klidu. Když bychom však moc vyskakovali, bude záležet kdo bude rychlejší a nás se na názor nebude ptát ani jeden.

0 1
možnosti
JJ

"Zajímalo by mne, kde berou tito autoři informace o tom, že je „Ruské nebezpečí“ skutečně pravda."

Nevšiml jste si ruské anexe Krymu? Nikdo vám neprozradil, že Rusové napadli východní Ukrajinu? Nezaznamenal jste z nejvyšších ruských kruhů výhružky atomovými zbraněmi Dánsku? Nevšiml jste si, že Rusové začali harašit jadernými zbraněmi i vůči Západu?

Kde žijete? Na Marsu nebo v Horní Dolní?

8 4
možnosti
KD

Prosím vás jaká anexe Krymu. Lidé na Krymu, po puči v Kyjevě, vyhlásili samostatnost a celkem logicky se přihlásili do RF, vždy naprostá většina obyvatel na Krymu jsou Rusové.

A rozhodněji to vyhlášení samostatnosti proběhlo civilizovaněji než před léty v Kosovu.

Dánsku ani nikomu jinému Rusové nevyhrožovali jadernými zbraněmi. Jen prostě připomenuli, že je mají.

3 4
možnosti
PT

P32e94t14r 80T95o48m25e34k

12. 4. 2015 15:49

Zrušit armádu ? Ne armádu ale armády. Všechny. Je to reálné ? To je asi tak reálné jako: Všichni lidi by měli být hodní. Všichni lidi by se měli mít dobře. Pořád by mělo být hezké počasí. 

Ano, měl jsem radost, že tady ten konvoj projel. Že patříme do NATO. Je to přecij en jakási jistota. Kdyby NATO a hlavně americká účast v NATO nebylo, rusáci by už byli v Lisabonu. To chcete ?

6 2
možnosti
JR

J93a74n 66R55á69ž

12. 4. 2015 19:40

Položte si otázku proč by Rusové spěchali někam do Lisabonu. To je nesmysl. Čína do Afriky taky nespěchá a ty důležité státy tam už ovládá bez jediného vojáka. Dnes haraší zbraněmi jen ty státy, které se necítí pevné "v kramflecích".

Připomínám dobu Reagana, kdy USA byly nezpochybňovaně, ani doma ani venku, nejsilnější velmocí světa. Ekonomicky i vojensky. A proto Reagan nemusel nikam vojáky, aby si před někým musel honit triko. A měly při tom respekt u všech.

Dnešní USA jsou jako kulturista, který chodí i do divadla v tričku, aby každého přesvědčoval, že má největší bicepsy a každého kdo se na něj křivě podívá mlátí do hlavy. A nevšímá si, že už tím nás*rá i kamarády.

1 1
možnosti
Foto

Ano, nejlepší je zrušit armády na celém světě. Když se Vám to povede, dostanete Nobelovku míru. Rv

5 0
možnosti
VK

Ano, ruská propaganda dokázala některé ovládnout a jiné postrašit. Mistře, zkuste jet třeba půl roku zpátky a spočítejte, kolik je blogů proruských a naopak. Pak se omluvíte a napíšete blog nový. Souhlas?

8 3
možnosti
KD

A co americká propaganda ? Ta neexistuje ?

2 1
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 380x
Přes deset let se zabývám osobním a duchovním rozvojem. Poznatky a zkušenosti jsem nejprve získal z literatury. Osobní život mi pak přinesl další zkušenosti a poznatky. Provozuji také vlastní stránky www.vstupdo5dimenze.cz.

Seznam rubrik