Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

takze si misto garsonky vyberu nejaky zachovaly zamecek s par hektary polnosti, nebo dvougeneracni vilku na orechovce, a nejakym najmem se nebudu zatezovat ? s otriskanou fabii si zajedu pred autosalon merecedesu, zaparkuju, a odjedu nejnovejsim gls ? v hospode si misto drstkove a piva porucim biftecek s dvacetiletym konakem ?

tahle vase teorie ma jednu jedinou chybicku - k jeji funkcnosti je treba neomezene mnozstvi zamku, vil na orechovce, mercedesu, bifteku a konaku, protozo NIKDO se nespokoji s garsonkou, fabii a drstkovou, kdyz muze mit vilu, medoura a menicko v michelinske restauraci. prave proto, ze tech vilek, medouru a menicek je omezene mnozstvi a na kazdeho nezbyde mame nejake ty penize ... a ten zamek, auto a obed si koupi jenom ten,kdo na to ma.

2 0
možnosti

Aby tenhle komunizmus fungoval, nesměla by platit věta "Hamty hamty, ať mám víc než tamty" a "Co je doma, to se počítá". První více používají muži, druhou ženy. A kdo by od přírody líného člověka (to jsme skoro všichni) donutil "něco" dělat, i kdyby to bylo bůhvíjak smysluplné? 

To spíš nastane doba bez fyzických peněz, kdy budeme za všechno platit platebními kartami. Ta už se blíží. A stát bude mít 100% kontrolu nad tím, jak a kde utrácíme.

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem už dost starý na to, abych podobný svět zažil znovu. 28 let svého života jsem v takovém světě "bez peněz" strávil. Státní tiskárna cenin sice tiskla papírové peníze a kremnická mincovna razila mince, ale sloužily právě jenom k tomu, co říkáte: Aby nějak vyjádřila zájmy a potřeby lidí. Jak to dopadlo, víme. Děkuji, nechci. Až budete příště snít po požití nějakého opojného nápoje, nejprve mi ukažte, kde ten váš svět funguje? Na Kubě? V Kuvajtu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 380x
Přes deset let se zabývám osobním a duchovním rozvojem. Poznatky a zkušenosti jsem nejprve získal z literatury. Osobní život mi pak přinesl další zkušenosti a poznatky. Provozuji také vlastní stránky www.vstupdo5dimenze.cz.

Seznam rubrik