Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J58a71r66a 27R98a47n32k

10. 5. 2015 23:08

8-o

"Připomenu jen ty, na něž si teď vzpomenu – v 56 Maďarsko, Korea, Vietnam, Afghánistán, Falklandy, Egypt, v 68 Československo, Jugoslávie, Ukrajina."

A ze vsech techto zemi emigrovali lide na Zapad - Kanada, USA, Australie, Nemecko, Svycarsko, Rakousko atd - kolik jich uteklo na Vychod?;-€

0 0
možnosti
SM

Neni vam zdaleka 70 a pamatujete Koreu? hmmmm

1 0
možnosti
OK

Utopie, která předpokládá neexistenci nepřítele. Svět nebude nikdy takto růžový. Popřelo by to přírodu.

4 0
možnosti
VH

Až na debilnost posledního odstavce zajímavá úvaha.

0 0
možnosti
Foto

Není to tak úplně od věci. Je však nejprve třeba získat neutralitu, a k ní vede jen referendum o vystoupení z NATO, to je myslím docela aktuální

0 6
možnosti

Neutralitu? 

A k čemu je taková neutralita - máte snad pocit, že být zastřelen jako občan neutrálního státu je nějak zvlášť výhodné?

6 0
možnosti
KC

Pan autor se hluboce mýlí. Z Čechů si válku nepřeje prakticky nikdo, přesto se bez armády neobejdeme; svět ještě nevyspěl natolik, aby se obešel bez válek, proto musíme být připraveni. Vojenská síla je paradoxně podstatným stabilizujícím faktorem a pádným argumentem proti Íránu, KLDR, militantním muslimům a nakonec i proti Rusku, jemuž by se západní expanze znamenitě hodila.

5 0
možnosti
Foto

Ano, řeči, že žijeme v míru mi taky přijdou vtipné..ono jde jen o to, že se neválčí tady doma.. ale jinak to Amíci roze...ají leckde..:-/

1 8
možnosti
MV

:)))pani Vyhnalkova...a co by ceska armada asi vyresila s nekolika letadly...nekolika tanky.......a dely.........vzdyt by do nich ani ta obsluha nestacila vlezt....tak rychle by valka byla u konce:))))

0 0
možnosti
PD

Nechcete živit naši armádu? Pak budete brzy živit nějakou cizí.

11 0
možnosti
MT

Mam takvy neprijemny dojem, ze jsme jiz jednu armadu o poctu asi 100 000 zivili nejmene od 1968 do 1989, vcetne kompletnich rodin mnohych vojaku a jejich parachu a platili jim vsechny privilegia o kterych si domaci obyvatelstvo nemohlo ani zdat. A do dneska temto rodinam (protoze byly "zamestnany" v Ceskoslovensku) tak jim platime vysoke duchody.

6 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 380x
Přes deset let se zabývám osobním a duchovním rozvojem. Poznatky a zkušenosti jsem nejprve získal z literatury. Osobní život mi pak přinesl další zkušenosti a poznatky. Provozuji také vlastní stránky www.vstupdo5dimenze.cz.

Seznam rubrik