Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Tím,že nesledujete tisk a ostatní media, nemá prakticky valného významu brát váš názor vážně. A já to chápu. Kde je informační prázdno odtud i takovýto článek může vyběhnout.Rv

0 0
možnosti
ES

Nejsem si jistá, zda uvedený příklad skutečně vystihuje současnou situaci a všudypřítomné téma, některými výroky si už vůbec nejsem jistá, zda jsou na správném místě, respektive by v tomto článku mohlo slovo "Islám" nahradit X libovolných dalších termínů vyvolávajících rozporuplné debaty, a i přesto by hlavní myšlenka zůstala stejná. 

Nicméně, s titulkem souhlasím.

0 0
možnosti
LN

...chYbí mi tam nějakej dimitrij...nebo ještě přesněji...LŽIDIMITRIJ....

2 0
možnosti
LS

Autor není zjevně zcela zdráv. To není myšleno jako urážka, ale jako konstatování skutečnosti.

4 0
možnosti
RB

Autor sice o hn-islámu nic neví, ale přesto neváhá mimomísoidní a vycucanou bajkou rozporovat to čemu čelí Evropa. Původní obyvatelé Britanistánu, Švédistánu, Severního Alžíru (dříva hradá Francie) jsou určitě z islámu blahem bez sebe.

6 0
možnosti
Foto

Ano, je nutné se bát islámu. Vysvětlení je jednoduché. Pokud se nebudeme bát a budeme rušné ulice přecházet bez rozmyšlení, tak se náš život může rychle zkrátit. Nesmíte vždy plést dva pojmy dohromady. Bát se a mít obavy, či podlehnout všeobecné hysterii. A tak jako chodce chrání světla a přechody, tak musíme najít pravidla pro zacházení s islámem, který připomíná rychle se řítící auto a to ještě řidičem,  který se odmítá podřídit jakýmkoli pravidlům provozu.

11 0
možnosti
Foto

Existují na světě "kultury", které si myslí, že je dobré Vás zabít. Připadá Vám to divné? Existují na světě kultury, které se domnívají, že jsou ideální, i když je jejich součástí zabíjení, znásilňování... máte chuť je sem importovat? Ani nemusíte, už jsou tu jsou. Myslíte, že není možné, aby se celé státy nechaly ovládnout pitomci? Jak vypadá peklo si můžete přečíst třeba zde: http://xman.idnes.cz/film-dcera-indie-nasili-na-zenach-dod-/xman-styl.aspx?c=A150313_132110_xman-styl_fro

8 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
RV

R94a84d52e35k 64V48e58b20e75r

14. 3. 2015 11:27

Odpověď na Vaši otázku.  JE!!! Jinak Vaše metafora má značné logické trhliny, to ale asi víte sám, že.

12 0
možnosti
JR

J91a42r94a 38R54a74n29k

14. 3. 2015 17:54

Na zruseni armady by Vam nejlepe odpovedeli Svycari, kteri meli pred lety referendum: zrusit, nebo nechat.....byli rozumni, armadu maji stale.

2 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 380x
Přes deset let se zabývám osobním a duchovním rozvojem. Poznatky a zkušenosti jsem nejprve získal z literatury. Osobní život mi pak přinesl další zkušenosti a poznatky. Provozuji také vlastní stránky www.vstupdo5dimenze.cz.

Seznam rubrik