Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Vy nechcete z příjmů odečítat náklady?  Takže se daň bude platit z hrubého příjmu?  A z čeho se budou platit ty náklady?  Nebo zvedneme ceny, aby bylo na takovou nesmyslnou daň?

  O odpisech vám nic psát nebudu. Na to máte příliš představu Hurvínka o financování podniku (i když Hurvínek by to nejspíš pochopil - na rozdíl od vás).

0 0
možnosti
VH

Víte, co je zajímavé?  Že konstrukce 'právnické osoby' (resp. obdobné jen s jinými názvy) existuje staletí (první 'limited company' vznikly na přelomu 18. a 19. století).  Že tato konstrukce existuje ve všech jen trochu vyspělých státech (ano - i v socialistické Československu).  Zřejmě vám vadí jen proto, že její fungování vůbec neznáte.

   Zkuste řešit:

   a/  způsob ručení tisíců akcionářů veřejně obchodovatelných akcií

   b/ způsob ručení akcionářů, kteří vlastní akcie desítek (stovek) společností - za každou celým majetkem?

0 0
možnosti
JP

Pepíku dám ti jedni radu zcela zdarma, přestaň se věnovat věcem, kterým nerozumíš, i když se je snažíš zabalit do populismu. Nevíš, jaký je rozdíl mezi fyzickou a právnickou osobou, co, je to příjem, náklady a zisk atd. Na druhou stranu si z toho nic nedělej, protože v tomto má hokej dost právníků i renomovaných a nejen těch plzeňských  i řada ekonomů. Jediné, v kde máš pravdu, je to že náš (a nejen náš) daňový systém je složitý a nepřehledný.

1 0
možnosti
TH

K tomu neplacení daní.Přestante opakovat co se obecně povídá,ale napište jak se to dělá.Rád se přiučím.

1 0
možnosti
Foto

Daně = loupež.      A takové ty řečičky, že si někdo kupuje to nebo ono, aby si ubránil alespoň část svého vlastnictví a nemusel ho odevzdat loupežníkům, jsou  úplně mimo morálku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1114x
Autor ekonomického modelu "HODNOTOVÁ EKONOMIKA", na principech svobody, práva, spravedlnosti a rovnosti.

Svoboda, právo a spravedlnost jsou cestou k lepšímu životu.

Model  ukazuje cestu, jak změny ve společnosti provést.http://www.obcane-cr.cz

Seznam rubrik