Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J28i55r89i 13D56v14o53r73a28k

26. 12. 2012 9:42

Jistě jste se všichni dívali na film Pyšná princezna, mysím, že naše zem není daleko od Půlnočního království. Tento film by měla být povinná literarura !! Otázka je jak z tohoven !!!:-(

0 0
možnosti
JP

J98o29s66e73f 27P78o76t37r

19. 12. 2012 21:02

Pane Barta,

kdo jiný než soudci a poslanci by měli být jako elita národa a podle toho také placeni ? Víte jakou soudci nesou na svém hřbetě odpovědnost ?, Poslanci přece vytvářejí zákony, podle kterých my všichni žijeme  a nenajmenovali se tam z vlastní vůle, ale byli zvoleni od lidí?

Kritizovat platy poslanců považuji za největší pokrytectví. Proč jste nebojoval proti řediteli O2, který si vyplácel milion korun měsíčně, proč nebojujete proti sportovcům, 25 letým hejskům, kteří řeknou za 150 tisíc do míče ani nekopneme ?- a přitom ty peníze dostávají přes reklamy za zboží od nás.

Jak se mají do sněmovny dostat nejkvalitnější lidé když je šmahem tak dehonestujete ?

Vy máte prostě své problémy a zbavujete se jich tak, že se snažíte dokázat, že existuje ještě někdo horší a podlejší - v tomto případě soudci a poslanci, že ?

2 14
možnosti
JK

Odpovědnost u soudců a poslanců ? 8-o  I Vy komiku !  ;-D

7 1
možnosti
JK

To, že člověk pravomocně odsouzený za trestný čin může být i nadále poslancem je dokonalou ukázkou znalostí ústavního práva a myšlení "právníků", kteří vytvářeli Ústavu České republiky. :-/

9 0
možnosti
VH

No jo - ale má mít soudce právo (nepřímé) zbavit někoho poslaneckého mandátu? Už to tady jednou bylo!!!

0 2
možnosti
VH

Prosím pěkně, které "zdravotní pojišťovny likvidují nemocnice arogantním postupem vlastníků". Pokud vím, tato iniciativa vychází především z VZP. Jejím vlastníkem jste i vy.  Mimochodem: Jste si jist, že opravdu je nemocnic "jen tak tak"?  Že určitě nechybí  peníze proto, že je např. počet lůžek předimenzován?

Jste si jist, že pojišťovny mají luxusní paláce proto, že omezují léčbu? Víte vůbec, jak jsou určeny peníze na režii pojišťoven? Pokud ano, jistě víte, že úspora na léčebné účely nemůže jít na plat generálního ředitele.

0 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
VH

Zřejmě jako hrůzu poznamenáváte, že 10 % občanů ČR žije na hranici chudoby. Víte, jak je hranice chudoby definována?  Víte, jaký příjem jednotlivce tvoří hranici? Je opravdu tak nízký?  Víte, že pokud by se současné příjmy všech občanů ČR ztrojnásobili (při zachování všech současných cen), žilo opět v ČR 10 % občanů na hranici chudoby a byli by to titíž? Přesto, že by měsíční příjem na osobu u těchto lidí byl 30 tisíc?

  Hranice chudoby podle definice EU nevypovídá prakticky o ničem. Dokonce ani ne o rozložení příjmů. Pod tuto hranici se dostane málopříjmový občan stejně, jako rodina se třemi dětmi a jedním živitelem - i když ten bude mít téměř 60tisícový plat!

1 5
možnosti
PK

P23a25v74e93l 38K60u66l38a

19. 12. 2012 18:34

To mi připomíná starou dobrou káru :-)R^

1 2
možnosti