Soudce jako spolupachatel trestného činu

Legalizace trestných činů formou odmítnutí relevantních odposlechů jako důkazů při soudních jednáních soudcem, by měla být vždy prošetřena, zda takový soudce není také spolupachatelem.

Jedná se o odstraňování, zamlčování a pozměňování důkazů při mnoha trestných činech, kdy je osoby přicházející s důkazy do styku mohou upravovat, měnit či odstraňovat nebo odmítat. Bohužel ve významných kauzách se taková jednání objevují stále častěji!

Odmítnutí relevantních odposlechů jako důkazů trestných činů by mělo být přímou výzvou pro orgány činné v trestním řízení k tomu, aby zahájily šetření proti soudcům pro spolupachatelství, případně korupci a napomáhání trestné činnosti.

Připomíná to stav minulých dnů v Rumunsku, kdy korupčníci měli dostat beztrestnost. Měly být legalizovány úplatky a škody až do výše cca 1,2 milionu Kč. Je stav v ČR již na podobné úrovni jako v Rumunsku? Tam si to ale občané nenechali líbit. Kdo zjedná nápravu v České republice?

Jasná pravidla při posuzování trestných činů a následných trestů pro všechny osoby bez rozdílu rasy, politického názoru, bankovních kont a postavení by měla fungovat stejně jako ve většině vyspělých států. Dokonce i v říši zvířat jsou škůdci trestáni a likvidováni. Kdypak se vrátí spravedlnost i do ČR?

Podzimní volby mohou pomoci vyměnit špatné a nečinné na postech, kde se mění legislativa. Následně může být nastolena i trestnost mezi soudci či osobami odpovědnými za dodržování zákonů. Pokud soudce chrání špatný zákon či právní norma a kryje nebo odpouští soudcovo pochybení, je načase dotčené zákony či právní normy změnit. Je v ČR pokřivené i soudnictví ?

V Rumunsku to byla „ulice“ (jak uvádí rumunský tisk), ale pomyslný pohár může přetéci i v českých zemích a občané se zbaví škůdců všude, kde se zabydleli a odkud chrání gaunery před spravedlivými tresty. Způsob změn popisují stránky privatismus.eu a dotýkají se hlavně práv a možností občanů.

Pokřivené soudnictví?

 

Autor: Josef Barta | úterý 7.2.2017 17:23 | karma článku: 26,85 | přečteno: 826x